Huis in de Tuin (mantelzorgwoningen)


Wilt u een woonoplossing voor uw ouders, een gezinslid of familielid?
Een mantelzorgwoning van Huis in de Tuin is de perfecte oplossing!

Zorg aanbieden vanuit uw tuin, dichtbij huis.
Met een prachtige zorgwoning uit ons brede assortiment. Bekijk direct alle mantelzorgwoningen van Huis in de Tuin op onze website!

De jarenlange ervaring van ons bedrijf heeft ervoor gezorgd dat wij van Huis in de Tuin een gerenommeerde naam hebben opgebouwd.

Al vele honderden tevreden klanten zijn u voorgegaan. Onze klanten hebben de mantelzorgwoning van hun dromen gerealiseerd. Zorg was nog nooit zo persoonlijk en dichtbij als met een mantelzorgwoning van Huis in de Tuin!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Samen met onze medewerkers realiseren wij uw prachtige mantelzorgwoning.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Huis in de Tuin
Industrielaan 38
3903AD Veenendaal
T: 0318 - 300 610
E: info@huisindetuin.nl
W: www.huisindetuin.nl

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl