Sirjon

   U wordt ouder.
   En zonder hulp gaat het niet langer.

   Je kind is kwetsbaar.
   En de zorg wordt je uiteindelijk te zwaar.

   Loslaten.
   En tegelijk… het belangrijkste vasthouden.

   Zorggroep Sirjon is ontstaan vanuit de bewogenheid om ouderen en mensen met een handicap, te ondersteunen in dezelfde vertrouwde sfeer zoals thuis. Waarin het belangrijkste, de identiteit, vastgehouden kan worden. Dat betekent dat de identiteit concreet handen en voeten krijgt in onze zorg, ons spreken en in onze huizen. Denk aan het met elkaar in gesprek gaan over de belangrijkste dingen in het licht van Gods Woord, het eerlijk omgaan met elkaar, het houden van dagopeningen en -sluitingen, het gezamenlijk beginnen van maaltijden en de manier waarop de zondag wordt ingevuld. Al deze dingen kunnen we alleen doen in afhankelijkheid van God.
   Lees meer over de identiteit van Sirjon

   Werkmaatschappijen
   Zorggroep Sirjon voorziet de werkmaatschappijen Siloah en SVRO van middelen en faciliteiten om optimale zorg te bieden aan gehandicapte en oudere clienten met een reformatorische identiteit. De ondersteunende diensten zijn ondergebracht in het Dienstencentrum Sirjon (DCS)

   Siloah
   Siloah biedt zorg aan verstandelijk gehandicapten met een reformatorische identiteit. Siloah. Klik hier voor alle informatie over Siloah.


   SVRO
   SVRO staat voor Stichting Reformatorische Ouderenzorg. SVRO biedt huisvesting en verzorging aan ouderen. Principieel gefundeerd op Gods woord, praktisch ingevuld met deskundigheid en oprechte betrokkenheid.
   SVRO biedt uitgebreide zorg- en dienstenpakketten. Van zelfstandige huisvesting met beperkte ondersteuning tot verpleeghuiszorg.

   SVRO heeft 2 locaties:
   Woonzorgcentrum Elim in Barneveld
   Woonzorgcentrum Maranatha in Rijssen

   Klik hier voor alle informatie over SVRO.

   Voor meer informatie over Sirjon, Siloah en/of SVRO verwijzen wij u naar de hiernaast vermelde contactgegevens.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Sirjon
   Gieterijstraat 120
   2984AB Ridderkerk
   T: (088) 27 54 500
   E: info@sirjon.nl
   W: www.sirjon.nl

   Openingstijden

   MaandagKantooruren
   DinsdagKantooruren
   WoensdagKantooruren
   DonderdagKantooruren
   VrijdagKantooruren
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3

   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl