Accolade Zorg De Wijngaard

   Verpleeghuis De Wijngaard
   Verpleeghuis De Wijngaard ligt in een bosrijke en heuvelachtige omgeving in het midden van het land, in Bosch en Duin, vlak bij de A28. In de kleinschalige, huiselijke woongroepen hebben bewoners hun eigen zit/slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer met keuken. Voldoende privacy dus, maar ook gezelligheid.

   Wonen
   Iedere bewoner van De Wijngaard kan beschikken over een eigen kamer, die zo veel mogelijk naar eigen wens is ingericht. Acht bewoners vormen samen een woongroep en delen een huiskamer. De Wijngaard heeft bovendien enkele ruimere appartementen, die geschikt zijn voor twee personen.

   Voor veel van de bewoners is een passende en zinvolle dagbesteding van groot belang. De Wijngaard kent dan ook veel gezellige en ontspannende activiteiten. Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als een restaurant, winkel, bibliotheek, kapper, pedicure, tandarts en mondhygiënist. In ons restaurant kunnen bewoners en bezoekers genieten van een kopje koffie of een complete maaltijd. Eens per maand kunt u 's avonds 'uit eten' in De Wijngaard. Voor data en reservering kunt u terecht bij de receptie.

   Zorg
   Bij De Wijngaard kunnen mensen terecht die psychogeriatrische zorg nodig hebben vanwege een geheugenstoornis of dementie. Daarnaast bieden we somatische zorg aan cliënten met lichamelijke beperkingen en heeft De Wijngaard erkenning voor het geven van palliatief/terminale zorg. Ook wordt vanuit de locatie thuiszorg geleverd.
   - Verpleging
   - Palliatieve/terminale zorg
   - Logeermogelijkheid
   - Extramuraal/thuiszorg

   Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg www.accoladezorg.nl of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Accolade Zorg De Wijngaard
   Dennenweg 2
   3725MR Bosch en Duin
   T: 030-6973400
   E: info@accoladezorg.nl
   W: www.accoladezorg.nl

   Openingstijden

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl