Accolade Zorg d'Amandelboom

   Woonzorgcentrum d’Amandelboom
   Op een prachtige locatie in het midden van het land, op loopafstand van station Bilthoven, ligt woonzorgcentrum d’Amandelboom. Vanuit hun ruime appartementen en aanleunwoningen hebben de bewoners een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving van Bilthoven. In het kader van scheiden van wonen en zorg verhuurt d'Amandelboom ook appartementen aan personen die geen zorgindicatie hebben.

   Wonen
   d’Amandelboom heeft ruime appartementen voor echtparen en alleenstaanden. Bewoners van de aanleunwoningen wonen geheel zelfstandig en kunnen gebruikmaken van de faciliteiten in het centrale gebouw. d'Amandelboom heeft tevens dagopvang voor mensen met dementie of een geheugenstoornis.
   Tevens is op het terrein een woonvoorziening gevestigd voor volwassen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Zij kunnen in en bij d'Amandelboom meehelpen in de tuin, de koffie/maaltijdvoorziening, activiteiten e.d.

   d’Amandelboom heeft een gezellige ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Bewoners kunnen gebruikmaken van faciliteiten als een winkel, kapper, pedicure en catering. Voor bezoekers die van ver komen is een logeerkamer te huur.

   Zorg
   Ouderen uit het hele land kunnen in d’Amandelboom terecht voor verzorging of verpleging. Daarnaast zijn er serviceappartementen en aanleunwoningen voor mensen die zelfstandig wonen of met VPT.

   - Aanleunwoningen (met of zonder zorg)
   - Wonen met zorg
   - Dagverpleging en opvang voor mensen met dementie
   - Thuiszorg

   Meer weten?
   Ga naar www.accoladezorg.nl of neem direct contact met ons op.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Accolade Amandelboom
   Noord Houdringelaan 82
   3722BT Bilthoven
   T: 030-2295600
   E: info@accoladezorg.nl
   W: www.accoladezorg.nl

   Openingstijden

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl