Accolade Zorg - Amersfoort

   Hart van Vathorst – Buitengewoon Zorgzaam

   Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak, dat is Hart van Vathorst. Resultaat: een gebouw met veel ruimte en faciliteiten. Ontmoeting, samenwerking, leren van elkaar en versterking spelen er een belangrijke rol. Accolade realiseert in Hart van Vathorst wonen (groepswoningen, huurappartementen voor zelfstandig wonende ouderen), welzijn en zorg.

   In de ontmoetingsruimte van Hart van Vathorst vindt u een horecavoorziening, cadeauwinkel, hout-/kaarsenateliers. En in het gebouw ontbreken ook de kapper, tandarts, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut e.d. niet. Ze hebben daar allemaal hun eigen praktijk/salon.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Hart van Vathorst – Buitengewoon Zorgzaam
   Angelinapolder 3
   3825LX Amersfoort-Vathorst
   T: 033-2030424
   E: info@accoladezorg.nl
   W: www.accoladezorg.nl

   Openingstijden

   Maandag-
   Dinsdag-
   Woensdag-
   Donderdag-
   Vrijdag-
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3

   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl