Stichting de Steenrots

   Beschermd wonen!


    
   Stichting De Steenrots is opgericht op 30 juni 2014 met als doel het in stand houden van woonvorm De Reling.

   De naam van de stichting is afgeleid van het Bijbels beeld van de Steenrots. In het Oude Testament ziet de steenrots op het beeld van vastigheid, een schuilplaats en bescherming. In het Nieuwe Testament zien we dat dit vervuld is in De Steenrots; Christus. De stichting baseert zich op de Bijbel als Gods Woord en de Drie formulieren van enigheid.

   De Reling is een beschermende woonvorm voor mensen met een psychiatrische aandoening. Hier wordt begeleiding geboden aan (jong)volwassenen die (nog) niet zelfstandig kunnen wonen en zorgafhankelijk zijn. Binnen de woonvorm is er ruimte om in een vertrouwde sfeer gestalte te geven aan geloofsovertuiging. In een algemene ruimte wordt elke doordeweekse dag dagbesteding aangeboden.


   In de zomer van 2016 zijn wij gestart met het bieden van ambulante begeleiding bij mensen thuis. Voorjaar 2018 hopen wij uit te breiden met negen plekken voor begeleid zelfstandig wonen in Valkenburg (ZH).

   Wie zijn wij
   De Steenrots is een identiteitsgebonden zorginstelling op reformatorische grondslag. Wilt u meer weten over waar wij voor staan?
   Lees meer

   Begeleidingsaanbod
   De Steenrots biedt beschermd wonen, begeleid zelfstandig wonen, ambulante begeleiding en dagbesteding. Meer informatie over ons zorgaanbod?
   Lees meer

   Webshop
   Op de dagbesteding van De Steenrots worden verschillende producten gemaakt. Neem een kijkje in onze website. De producten zijn handgemaakt en aan te passen naar uw wensen.
   Lees meer


    

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Stichting de Steenrots
   Mgr. Bekkerstraat 53
   Katwijk
   T: 071 76 30 801 / 06 17 14 36 61
   E: info@steenrotskatwijk.nl
   W: www.steenrotskatwijk.nl

   Openingstijden

   MaandagKantooruren
   DinsdagKantooruren
   WoensdagKantooruren
   DonderdagKantooruren
   VrijdagKantooruren
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3

   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl