Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

FEESTELIJK LANDGOED
Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje, bereikt u een bijzondere leeftijd of viert u uw koperen, zilveren of misschien zelfs gouden huwelijk? Vier het op Heerlijkheid Mariënwaerdt! Verschillende authentieke gebouwen nabij het Huis Mariënwaerdt zijn verbouwd tot sfeervolle locaties, waar u kunt trouwenfeesten of vergaderen. Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar gelegen en kunnen daarom goed gecombineerd worden.

Buiten trouwen of feesten is mogelijk in onze boomgaard, of op het buitenterrein waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook uw receptie, diner of feest wordt extra bijzonder in één van de historische, unieke locaties op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Een eigen keuken op locatie maakt ons zeer flexibel bij de invulling van uw cateringwensen. De chefs van Heerlijkheid Mariënwaerdt bereiden geheel naar wens een smaakvol diner of buffet voor u, gecreëerd met biologische producten van het landgoed en uit de streek.


OVER HEERLIJKHEID MARIËNWAERDT
Heerlijkheid Mariënwaerdt is een landgoed van 1.000 hectare in de Betuwe, gelegen aan de Linge tussen de dorpjes Beesd en Tricht. Het landgoed heeft een rijke historie die teruggaat tot 1129. Oorspronkelijk was het een Norbertijner abdij, maar sinds 1734 is het een familielandgoed. De familie Van Verschuer is de negende generatie die het landgoed met passie beheert, bewoont en ontwikkelt, om het te behouden voor toekomstige generaties.

Zo produceert en verkoopt het landgoed verschillende biologische delicatessen. Van de oogst uit de moestuin en de boomgaarden maakt het landgoed verse sappen, jams en stropen. Van de melk van de koeien op het landgoed worden Heerlijke kazen gemaakt. Deze lekkernijen kunt u proeven bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. U komt de Stapelbakker binnen via de Landgoedwinkel, waar u de delicatessen kunt kopen voor thuis. Dit is een zeer geschikt start- of eindpunt voor een gezonde wandel- of fietstocht. Ook bij de LandgoedKeuken in het centrum van Utrecht zijn de Landgoedproducten te koop in het winkelgedeelte of te proeven in het horecagedeelte.

Kunt u er geen genoeg van krijgen? Geniet nog langer van het landgoed tijdens een overnachting in onze vakantiehuisjes of Bed & Breakfast de Neust. Of kom gezellig naar de Landgoedfair, die jaarlijks in augustus plaatsvindt.


MEER WETEN?
Ga naar onze website www.marienwaerdt.nl of bel met 0345-687010.  

Deel op Social Media

Contactgegevens

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt
t Klooster 5
4153RR Beesd
T: 0345 – 68 70 10
E: info@marienwaerdt.nl
W: www.marienwaerdt.nl

Openingstijden

Maandagzie website
Dinsdagzie website
Woensdagzie website
Donderdagzie website
Vrijdagzie website
Zaterdagzie website
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl