De Groot Kaas

De Groot Kaas en Delicatessen

Van jonge kaas tot Reypenaer VSOP.. Van slagers leverworst tot Pata Negra Iberico ham.. Van een kingsize pinda tot een Australische Macadamianoot.. Bij ons vindt u het allemaal!

Als specialist op het gebied van Hollandse en buitenlandse kazen, vleeswaren en paté, tapas en salades, vers gebrande noten, zuidvruchten, Japanse rijstcrackers, delicatessen, wijn en cadeauartikelen, is er voor ieder wel wat wils te vinden in onze speciaalzaken. Onze gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers staan hier altijd klaar om u te helpen en waar nodig vakkundig te adviseren. Ons assortiment is dusdanig breed en diep dat wij u voor elke gelegenheid een passend product kunnen bieden.

Filiaal Assortiment
- Hollandse kaas
- Buitenlandse kaas
- Noten en zuidvruchten
- Salades en tapas
- Vleeswaren en pate's

Dit filiaal verzorgt ook opgemaakte hapjes en saladeschalen

Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

De Groot Kaas
Maximaplein 1
3297CX Puttershoek
T: 078-6766313
E: puttershoek@degroot-vers.nl
W: www.degroot-vers.nl

Openingstijden

MaandagVan 10.00-17.00 uur
DinsdagVan 8.30-17.30 uur
WoensdagVan 8.30-17.30 uur
DonderdagVan 8.30-17.30 uur
VrijdagVan 8.30-20.00 uur
ZaterdagVan 8.00-17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl