Partyboerderij 't Hof van Hoenkoop

't Hof van Hoenkoop is een monumentale boerderij uit 1603 en bevindt zich net buiten Oudewater, landelijk gelegen in het hart van de Lopikerwaard.

De boerderij is in de authentieke sfeer ingericht met een unieke schouw met bijbelse voorstellingen, bedstede en oude nissen. Achter de oorspronkelijke boerderij bevindt zich de hooiberg welke is ingericht in een iets modernere stijl. Het geheel is omgeven door en mooi terras. Komt u gerust langs om onze prachtige locatie te bekijken en u geheel vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden.

In overleg met u kunnen wij een feest organiseren die aan al uw wensen voldoet. Wij verzorgen bruiloften, recepties, jubilea etc. van 40 tot 275 personen. Alle aandacht is daarbij uitsluitend gericht op u en uw gasten, want wij beperken onze activiteiten bewust tot een partij per dag. Op deze manier wordt uw feest een evenement waarover nog lang nagepraat zal worden!

Wilt u een feest met muziek of houdt u meer van een gezellige avond geheel verzorgd met drank en hapjes of een van onze heerlijke buffetten. Bij ‘t Hof van Hoenkoop is het allemaal mogelijk.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig (100 plaatsen).

Wij verwelkomen u graag!

Deel op Social Media

Contactgegevens

't Hof van Hoenkoop
Hoenkoopse Buurtweg 27
3421GA Oudewater
T: 0348-561275
E: info@hofvanhoenkoop.nl
W: www.hofvanhoenkoop.nl

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl