Gasterij Vergeer

Unieke feestlocatie in Zuid Holland       
Rijden tussen de weilanden, een weids uitzicht en prachtige boerderijen. Dat is het landschap op weg naar familiebedrijf Gasterij Vergeer. Deze mooie feestlocatie in Zuid Holland is gelegen in het dorpje Reeuwijk. Of u op zoek bent naar een feestlocatie voor een bruiloft, een jubileumfeest, een verjaardag of bedrijfsfeest u bent bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 45 jaar ervaring is het verzorgen van uw perfecte dag onze nummer 1 prioriteit.

Buiten trouwen, jullie bruiloft midden in de natuur!
Midden in de natuur trouwen, ook dat kan bij Gasterij Vergeer. Op een steenworp afstand vindt u Landgoed Vergeer. Een mooi stuk land waar je buiten kan trouwen in de weilanden. Niet alleen een ceremonie kan daar worden gehouden maar ook een lunch of receptie bijvoorbeeld. Hierdoor een ideale plek voor het bruidspaar dat graag buiten wil zijn.
Jullie gaan trouwen in het voorjaar of in de zomer. Hoe leuk zou het dan zijn als jullie de ceremonie buiten kunnen houden. Midden in de natuur, niets om jullie heen. Alles in het teken van jullie en jullie familie, prachig toch?

Kortom, boek een van onze buitenceremonie arrangementen.

Ook de rest van de dag op onze locatie, dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze volledige informatiemap voor onze arrangementen.

Veel meer mogelijkheden!
Naast het verzorgen van feesten in onze zaal kunnen we u ook helpen op locatie. Zoekt u een leverancier voor hapjes, buffetten, high tea's of het verzorgen van uw complete feest? Wij kunnen het leveren met onze cateringservice. Zowel particulier als voor uw bedrijf.

Naast de feestlocatie en onze cateringservice hebben wij ook ons restaurant Happz. Een gezellig restaurant voor een leuk avondje uit. Met kleine taste en share gerechtjes kan iedereen heerlijk proeven!

Uiteraard willen we u graag uitnodigen om kennis te maken met Gasterij Vergeer. Via de informatie die u kunt vinden op onze website of in een persoonlijk gesprek op onze locatie.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gasterij Vergeer
Dorpsweg 32
2811KJ Reeuwijk
T: 0182-394321
E: info@gasterijvergeer.nl
W: www.gasterijvergeer.nl

Openingstijden

Maandaggesloten (open op afspraak)
Dinsdaggesloten (open op afspraak)
Woensdag17:00 - 23:00 (overige tijden op afspraak)
Donderdag17:00 - 23:00 (overige tijden op afspraak)
Vrijdag17:00 - 23:00 (overige tijden op afspraak)
Zaterdag17:00 - 23:00 (overige tijden op afspraak)
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl