Bike Totaal Leo Joosse

Waarom voor uw fiets naar Bike Totaal Leo Joosse?

ALTIJD uw fiets in topconditie? Team Leo Joosse helpt u graag op weg

Fiets op maat met bodyscanning en zadelmeting
Het ultieme fietsplezier bereikt u alleen op een perfect passende fiets. De vakmensen bij Bike Totaal Leo Joosse geven u graag deskundig advies. Met behulp van professionele meetsysteem wordt de beste maat fiets voor u gevonden.
Heeft u last van zadelpijn? Ook daar hebben wij een meetsysteem voor, met een SQ-Lab zadel, wat wordt aangemeten op de breedte van het bekken in combinatie met de zithouding en type fiets. Weg met zadelpijn, met een persoonlijk aangemeten zadel. Ervaar het zelf; kom een proefrit maken.

7 x op rij de Beste Winkelketen Fiets & Vrije Tijd Kwaliteit gegarandeerd
Service en vakmanschap staan bij de Bike Totaal fietsenwinkel altijd op een hoog niveau. U mag dan ook altijd het beste bij ons verwachten. We zijn dan ook niet voor niets 6x op rij uitgeroepen tot Beste winkelketen Fiets & Vrije Tijd.
Onze klanten beoordelen de uitgevoerde servicebeurten bij de Bike Totaal Leo Joosse met een gemiddelde van ruim een 8. Kijk op www.wugly.nl

Benieuwd geworden?
Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website, of mail naar info@leojoossetweewielers.nl of neem gerust telefonisch contact op 0118-581306, om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bike Totaal Leo Joosse
Dorpsplein 14
4363AC Aagtekerke
T: 0118-581306
E: info@leojoossetweewielers.nl
W: www.leojoossetweewielers.nl

Openingstijden

Maandag08.00 - 18.00 uur
DinsdagRaadpleeg de website
Woensdag08.00 - 18.00 uur
Donderdag08.00 - 18.00 uur
Vrijdag08.00 - 18.00 uur
Zaterdag08.00 - 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl