't Klassiekerhuis

Welkom bij het Klassiekerhuis, gevestigd op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

Of het nu gaat om trouwauto verhuur, het onderhoud van uw oldtimer of de aan- of verkoop klassieke en bijzondere auto's, we doen het met gevoel. We willen dat graag met u delen, zodat ook u een warm gevoel krijgt als u bij ons binnen stapt. We zijn gespecialiseerd in Rolls Royce, Bentley, jaguar en Volvo. Van dan laatste merk hebben we altijd diverse youngtimers te koop staan.

Tevens Daarbij zijn wij mensen, mensen met emotie en passie. De mens willen we centraal hebben staan, genieten van het mooie wat de geschiedenis ons gegeven heeft. Eerlijkheid speelt daarbij een belangrijke rol, we beloven geen gouden bergen, want aardse dingen zijn vergankelijk. We genieten van onze relatie met hen die bij ons binnenstappen en zich thuis voelen. Samen genieten is toch beter dan alleen? Van harte welkom! Waarom kiezen voor ons? We zeiden het al eerder, wij zijn connaisseurs, met een passie voor de klassieke auto's. We hoeven niet te leven van de klassieke auto's, maar de klassieke auto heeft wel een belangrijke plaats in ons leven. Tijdens een gesprek of trouwrit merk je het verschil, het is heerlijk als je die dag geen zorgen hebt en dat er iemand bij je is die zorgt dat die belangrijke dag een geweldige dag wordt als je het hebt over vervoer. Onze services Huren Een aantal van onze auto's zijn te huur, alleen met chauffeur, want we willen graag dat er zo veel mogelijk genoten wordt van de auto. En dat gebeurt door je te laten rijden. Ook wij genieten dan het meest, want we hebben geen zorgen over de auto. In de praktijk is het ook de beste keuze, een ervaren chauffeur die assisteerd waar nodig. Kom vrijblijven langs om het mooiste wat de geschiedenis op autogebied ons heeft gegeven te bekijken, en om kennis te maken natuurlijk. Kopen Een passie voor auto's, en zeker als het om klassieke auto's gaat. Praten over auto's brengt ons bij elkaar, daarom doen we het met zoveel plezier. Omdat er emotie bij komt kijken is het ook goed om een nuchtere blik te hebben. En ook dat delen we met u, zodat u weet wat u koopt. En er zoveel mogelijk plezier van heeft. We hebben youngtimers en klassieke auto's, allemaal met zorg voorbereid op een nieuwe eigenaar. U bent altijd van harte welkom voor een bezoek.

Wel even bellen van te voren: 06 22 22 23 56

Onderhoud
Een klassieke auto heeft onderhoud nodig en er doet zich wel eens een probleempje voor. Door onze jarenlange ervaring met veel verschillende merken weten we veel problemen op te lossen of een oplossing te bedenken. Voor de uitvoering van het onderhoud en reparaties hebben we een netwerk van gespecialiseerde bedrijven. Natuurlijk met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Want daar gaat het nog wel eens mis. We proberen verrassingen te voorkomen, al kunnen klassieke auto's zelf natuurlijk wel eens voor verrassingen zorgen. Stalling Een klassieke auto heeft een goed tehuis nodig.

Heeft u thuis geen ruimte genoeg, of wilt u in de winter uw auto stallen, dan kunt u uw auto met een gerust hart bij het Klassiekerhuis achterlaten. Wij kijken regelmatig bij de auto, laden de accu regelmatig bij indien nodig. En het belangrijkste, we doen het met liefde, zodat u geen zorgen heeft.

Deel op Social Media

Contactgegevens

't Klassiekerhuis
Bommelsedijk 19a
3256LD Achthuizen
T: (0)187 48 77 16
E: info@klassiekerhuis.nl
W: www.klassiekerhuis.nl

Openingstijden

MaandagGraag vooraf bellen voor een afspraak.
DinsdagGraag vooraf bellen voor een afspraak.
WoensdagGraag vooraf bellen voor een afspraak.
DonderdagGraag vooraf bellen voor een afspraak.
VrijdagGraag vooraf bellen voor een afspraak.
ZaterdagGraag vooraf bellen voor een afspraak.
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl