Step-on Reeuwijk Verhuur

Step huren
Step-on.nl te Reeuwijk heeft 30 steppen klaar staan voor de verhuur. Klaar voor een ontspannen tocht door ons prachtige plassendorp.

Step arrangementen
Steppen is heel goed te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een steptocht langs de plassen gecombineerd met een vaartocht over de plassen! Wij hebben een aantal arrangementen voor u kant en klaar.

- STEP EN CREATIEF
  U stept naar de gezellig knusse workshop locatie in Driebruggen van Frutsel9, waar u onder begeleiding van Monique een workshop sieraden maken krijgt.

- LEKKER STEPPEN
..Naast steppen ga je met elkaar aan de slag in de bakkerij waarbij je onder professionele begeleiding diverse borrelhapjes en amuses maak.

- GROENE (H)ART
  U krijgt onder professionele begeleiding van een patissier een Workshop chocolade schilderij. Daarna snel de proef-kilo’s er weer af steppen. Dit arrangement is uit te breiden met een vaartocht.

- VRIJGEZELLEN ARRANGEMENT
  U start bij Patisserie Femke en Sander in Reeuwijk voor een workshop (bruids)taart maken. Na een uitleg over de mogelijkheden gaat u zelf aan de slag met uw (bruids)taart.

Step kopen
Wij zijn officieel dealer van Kickbike. U kunt bij ons alle soorten en maten bestellen. Wij leveren volledig gemonteerde steppen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Step-on.nl
van Staverenstraat 21
2811TK Reeuwijk
T: 06-11347800
E: info@step-on.nl
W: www.step-on.nl

Openingstijden

Maandag-
Dinsdag-
Woensdag-
Donderdag-
Vrijdag-
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl