Profileren kun je leren!

* Merkt u dat u soms dat u niet helemaal op waarde wordt geschat?
* Vraagt u zich ook wel eens af wat u moet aantrekken naar een belangrijke afspraak?
* Heeft u geweldige werknemers maar kunnen zij een stukje ondersteuning bij hun persoonlijke presentatie gebruiken?
* Wilt u uw sales team handvatten geven m.b.t. etiquette en zakelijk kleedgedrag?

Neemt u dan contact op met Het Imagobureau om wensen en mogelijkheden te bespreken op info@hetimagobureau.nl of 06 41476988.

Ik ben Yvonne Stoevelaar en het is mijn passie mensen te helpen bij hun persoonlijke presentatie. Je bent goed zoals je bent, maar soms kan ondersteuning om je kwaliteiten zichtbaar te maken je net dat zetje geven met meer zelfvertrouwen je werk te doen.

U kunt o.a. bij mij terecht voor interactieve presentaties, workshops en 1-op-1 adviezen m.b.t. (zakelijk) kledingadvies, dresscodes, personal branding en sollicitatie-adviezen (ook bij arbeidsmobiliteit en reïntegratietrajecten).

Deel op Social Media

Contactgegevens

Het Imagobureau
Burgemeester van Reenensingel 101
2803PA Gouda
T: 06 41476988
E: info@hetimagobureau.nl
W: www.hetimagobureau.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl