VlistArt

De schilderijen van Leo van der Vlist zijn geschilderd met olieverf op masonite of doek. Ze kunnen worden gekocht met klassieke houten lijst of eigentijdse baklijst. Afhankelijk van formaat en keuze over een lijst bedragen de prijzen vanaf +/- € 300,-. Specieke opdrachten en/of grotere maten, prijs op aanvraag.

Opdrachten: In overleg kan ik onderwerp voor u schilderen. Zoals uw huis, boerderij, bedrijf, het dorp of stadsgezicht van waar u woont of bent geboren.

Lessen: Als u wilt kennis maken met het schilderen 'en plein air' (buiten in de natuur in één keer een schilderij maken) of in mijn atelier of andere locatie wilt leren hoe ik 'n schilderij opzet en afwerk door samen te schilderen, kan dat door één of een paar lessen te volgen.

Een schildersles kan ook een heel leuk kado zijn voor iemand die graag wilt leren schilderen!

Deel op Social Media

Contactgegevens

VlistArt
Lijster 14
2411K Bodegraven
T: 0172 614061
E: fam.vandervlist@casema.nl
W: www.leovandervlist.webklik.nl/page/informatie

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl