Crien en Claar

   Crien en Claar, voor het lekkerste uit Nederland!

   Nederland heeft ons zoveel moois en lekkers te bieden! In mijn winkel in de sfeervolle Graanschuur in Giessenburg bij Gorinchem vindt u (h)eerlijke streekproducten uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Uit de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden, het Groene Hart, de Betuwe, het Land van Heusden en Altena en uit de rest van Nederland.

   Crien en Claar barst van de lekkere delicatessen als streekmosterd, sauzen, jams, wijn Chateau du Tets Goudriaan en Betuws Wijndomein Erichem, streekbier De Blauwe IJsbeer en 't Kuiper Heukelum, port uit Leerbroek, boerenkaas, losse thee Heeren van Batavia,, worst van Brandt & Levie, chocolade van Tuytel, Tosca bonbons, keukentextiel, keukenbenodigdheden en kookboeken. En kaas-/borrelplanken gemaakt van oude kaasplanken. Alles uit Nederland met af en toe een uitstapje buiten de grens.
   Voor de thuisbakkers is er een assortiment bakproducten, bakvormen en bakmixen van Korenmolen Nooit Gedagt uit Woudrichem in Noord-Brabant. En voor een kookworkshop met collega's of vrienden of familie bent u bij mij aan het juiste adres. Van 10 tot 50 personen. Of een catering voor uw bedrijf, verjaardag of met vrienden om u te ontzorgen.

   Crien en Claar is hét adres voor smaakvolle cadeautjes, streekproducten en voor de meest unieke en originele relatiegeschenken en kerstpakketten die altijd met zorg worden verpakt.
   Ik hoop u snel een keer te begroeten in mijn oer-Hollandse winkel!

   Clare van Boxsel

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Crien en Claar
   Doetseweg 43
   3381KE Giessenburg
   T: 06-17796935
   E: info@crienenclaar.nl
   W: www.crienenclaar.nl

   Openingstijden

   MaandagGesloten
   DinsdagGesloten
   WoensdagGesloten
   DonderdagVan 10:00 - 17:00 uur
   VrijdagVan 10:00 - 17:00 uur
   ZaterdagVan 10:00 - 17:00 uur
   • banner 1


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl