BOLERO Cosmetics Huidverzorging

BOLERO is een make up lijn die aanvankelijk voor de professionele markt (Film, TV, Theater) is ontwikkeld. Door het gebruiksgemak en de goede resultaten hebben wij besloten om BOLERO in Nederland ook op de consumentenmarkt te introduceren. Een beslissing waar wij al ruim 20 jaar geen spijt van hebben gehad!


BOLERO is te gebruiken voor het hele lichaam. Vanzelfsprekend uw gezicht, maar ook voor armen, benen, décolleté enz. BOLERO kunt u ook gebruiken als eye-liner, oogschaduw of blusher. U kunt met BOLERO gewoon in de zon zitten. De transparante poeder laat de zon door. De porieën worden niet afgesloten dus uw huid kan gewoon ademen. U krijgt dus geen ‘vlekkerige’ make up meer als u transpireert.


BOLERO is voor iedereen. Ieder huidtype. Iedere huidskleur. Lichte huid, donkere huid, BOLERO past zich aan en haalt de beste uitstraling bij u naar boven.


Kijkt u verder op onze site voor meer info.

Deel op Social Media

Contactgegevens

BOLERO Cosmetics Huidverzorging
POPULIEREND
2272HK Voorburg
T: 070 386 44 97
E: info@bolerocosmetics.nl
W: www.bolerocosmetics.nl

Openingstijden

MaandagWebsite
DinsdagWebsite
WoensdagWebsite
DonderdagWebsite
VrijdagWebsite
ZaterdagWebsite
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl