Kleur- en Kledingadviespraktijk De Regenboog

Kleur heeft een eigen taal
Naast factoren als mode, levensstijl en iemands figuur bepalen de kleuren waarin de kleding wordt gedragen uiteindelijk het grote verschil! Kleuren kunnen uw persoonlijkheid onderstrepen maar ook verzwakken.

Goede investering
Je goed voelen en er fantastisch uitzien gaan hand in hand. En u kunt er tegenwoordig fantastisch uitzien. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een kleine investering in uzelf. Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. Het effect ervan werkt en.... blijft werken.

Kleuradvies met Kleurenwaaier
De unieke kleurenwaaier met 96 kleuren. Met deze kleurenwaaier kunt u 2 à 3 duizend kleuren vinden die bij u passen en allemaal onderling te combineren zijn.

Uw kleurseizoen
leder mens is anders geschapen. Opvallende kenmerken daarbij zijn de verschillen in kleur van huid, ogen en haar. Bij een kleurenanalyse gaat het voornamelijk om de vraag: zijn de kleuren die ik draag in harmonie met mijn natuurlijke uitstraling?

Lente-Zomer-Herfst-Winter
Onderzoek aan de FASHION ACADEMY heeft uitgewezen dat de kleurenharmonie van ieder individu fascinerende overeenkomsten vertoont met de kleurenharmonieën van de vier jaargetijden:

- LENTE de prille kleuren
- ZOMER de pastels
- HERFST de warme en gouden kleuren
- WINTER de heldere kleuren

Men gebruikt de vier seizoenen om kleuren te groeperen die een bepaalde persoon het beste staan.
Een kleurenanalyse bepaalt met welk kleurenpalet (seizoen), kleurwaarden en kleurintensiviteit iemand er op zijn of haar best en mooist uitziet. Uiteraard toont een kleurenanalyse ook aan welke kleuren NIET met uw uiterlijk harmoniëren en daardoor afbreuk aan u doen.

Miskopen
Als u kleding in uw kast heeft hangen die u nooit draagt, stel uzelf clan eens de vraag hoeveel die kleding u gekost heeft....
Het doel van een kleurenanalyse is uiteindelijk een uitgebalanceerde en verantwoorde garderobeplanning. Naast de belangrijke positieve resultaten voor uiterlijk en innerlijk zoals voorafgaand beschreven is het grootste voordeel een optimaal en praktisch gebruik van uw garderobe.
Verder weet u voortaan zelf waar u bij het doen van inkopen op moet letten. Met behulp van de kleurenwaaier behoedt u zichzelf voor impulsaankopen (vaak miskopen) en bespaart u uzelf veel geld, tijd en ergernis.
Na een Kleur –en Kledingadvies passen al uw kledingstukken, qua kleuren  en modellen bij elkaar, dat bespaart u heel veel geld !Geen miskopen meer, door een deskundig Kleur– en Kledingadvies. Met 12 kledingstukken in de goede kleur en stijl, kunt u al 85 combinaties maken!!

Groot verschil
Op al uw kleur- en stijl vragen bestaat een antwoord: een YOUR TRUE COLOURS KLEUR‑ EN STIJLADVIES. Het grote verschil ontdekt u wanneer u het befaamde Persoonlijke Kleur‑ en Stijl Concept van de Fashion Academy in Californië gaat toepassen. Het is gemakkelijk, het is leuk en het werkt!

Hulpmiddel voor u!
Na afloop van de kleurenanalyse ontvangt u de unieke Fashion Academy kleurenwaaier passend bij uw seizoen, met de 96 voor u meest flatterende kleuren.  Met deze kleurenwaaier kunt u 2 à 3 duizend kleuren vinden die bij u passen en allemaal onderling te combineren zijn.
Na een stijlanalyse ontvangt u een werkboek met daarin het geschreven verslag van de analyse van uw figuur en persoonlijkheid, belangrijke pas- en koopadviezen en een compleet garderobeplan met aankoopprioriteiten.

Kleur- en Kledingadviespraktijk "De Regenboog" is gestart in 1985. Meer dan 35 jaar ervaring!. Ik geef lezingen en workshops voor bedrijven : zoals M.S.D., Rabobank, H.S.L. en vele andere bedrijven zoals  notarissen, makelaars. Lezingen en workshops op congressen, conferenties, junior kamers, rotaryclubs, kerken, verenigingen etc.  Adviezen voor iedereen, waaronder ook prominente personen. Inmiddels hebben ruim 7.500 personen, uit zo'n 54 landen, een analyse via De Regenboog mogen ervaren. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de contactgegevens hiernaast.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Kleur- en Kledingadviespraktijk De Regenboog
Eperweg 49
8181EV Heerde
T: 0578-694613 / 06-40430388
E: hennymostert@hetnet.nl
W: www.hennymostertkleurenstijl.nl

Openingstijden

Maandag8.30 - 21.00 uur
Dinsdag8.30 - 21.00 uur
Woensdag8.30 - 21.00 uur
Donderdag8.30 - 21.00 uur
Vrijdag8.30 - 21.00 uur
Zaterdag8.30 - 21.00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl