Parfuminfo.nl - Betaalbare Parfums en veel meer !!

Parfuminfo.nl is business partner van FM World Benelux.
FM heeft een uitgebreid aanbod van hoogwaardige parfums. Deze parfums worden vervaardigd bij Perfand. De geur concentraten voor de parfums koopt Perfand bij het bedrijf  Drom Fragrances gevestigd te München in Duitsland.

Belangrijk om te weten is dat de grote parfummerken hun parfum laten ontwikkelen en produceren door DROM Fragrances. DROM Fragrances is de grootste parfumproducent ter wereld met 80% marktaandeel, en de leverancier van de grote topmerken.  
Drom mag deze concentraten verkopen aan wie ze maar willen. Dit komt omdat de bekende merken patent hebben de flesjes waar ze het in doen (deze zijn meestal zelf ontworpen) en op de naam. Ze hebben GEEN patent op de concentraten


Op onze website staat een voorbeeld hoe dat werkt.


Bij Parfuminfo.nl koopt u FM kwaliteits parfum zonder te betalen voor dure flesjes, verpakkingen en TV-commercials, dit is gelijk het geheim achter de FM formule. Ook de vormgeving van de flesjes is anders dan u gewend bent, dit heeft een positief effect op de prijs. FM Parfum flesjes zijn eenvoudig van vormgeving, voorzien van de FM naam en genummerd naar de geur. De FM Group probeert niet iets na te maken maar zet hiermee een geheel eigen product op de markt voor een betaalbare prijs.

Er is op geen enkele wijze sprake van imitatie.

Naast het assortiment van circa 150 (!) geuren zijn er nog vele andere producten zoals make-up, huidverzorging, producten voor in huis en voedingssupplementen en veel meer. Bekijk de catalogus op onze website.


Nog niet overtuigd?
Bezoek onze website voor meer informatie en je gaat begrijpen waarom we bij FM zeggen:  
    "Betaal voor de geur en niet de verpakking!"


Heb je vragen of wens je meer informatie?
Schroom dan niet contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.


Hou deze pagina op refoportaal in de gaten. Binnenkort komen we met een aantrekkelijke kennismakings actie.


 


Hartelijke groet, 


Eric en Alexandra Moerkerken

Deel op Social Media

Contactgegevens

Happy Line
Hinderstein 5
3334CJ Zwijndrecht
T: 078-6104454
E: info@parfuminfo.nl
W: www.parfuminfo.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl