Drukkerij van Velzen B.V.

Welkom bij Drukkerij & Boekhandel Van Velzen B.V.


Onze allround drukkerij is gevestigd in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. In 1919 vestigde Cornelis van Velzen een drukkerij met boekhandel aan de Dorpsstraat in Krabbendijke naast het voormalige gemeentehuis. Daar is het bedrijf uitgegroeid van kleine eenmanszaak tot een moderne, eigentijdse drukkerij met daarnaast een kantoorboekhandel.

De drukkerij is in 2003 verhuisd naar een nieuw pand aan de Zuidweg. Dat is modern ingericht volgens de huidige eisen op het gebied van milieu, veiligheid en arbo. Als ondernemer en als particulier kunt u bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket op het gebied van full color, meer kleuren en zwart-wit drukwerk. Met onze eigen DTP-afdeling, offsetpersen en afwerkmachines is onze drukkerij van alle markten thuis! Zo kunnen we u vakkundig, voordelig en snel van dienst zijn. Loop ook eens binnen bij onze boekhandel of bezoek onze webshop.

Drukwerk is het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt namelijk herkenbaar voor de dag komen. Dan is het belangrijk dat uw huisstijl up-to-date is en blijft. In ons bedrijf werken creatieve mensen, die samen met u de juiste toon op papier zetten. Met eigentijdse technieken leveren we bruikbare en vooral betaalbare oplossingen. U kunt bij ons rekenen op een gedegen advies dat past bij uw specifieke vraag. Wij drukken handels- en reclame-uitingen, kettingformulieren, familiedrukwerk, advertentiebladen, kerkbladen, periodieken en boeken.

Of het nu gaat om eenkleurendruk, full color drukwerk, lakken of vernissen; ons team van medewerkers stelt, net als u, hoge eisen aan de kwaliteit ervan. Als middelgrote drukkerij kunnen wij zowel grote als kleine oplages voordelig produceren. Daarbij streven we naar korte communicatielijnen tussen u en onze medewerkers. Zo krijgt u precies wat u wenst!

Drukkerij van Velzen BV: Ook voor al uw familiedrukwerk U kunt nu uw eigen ontworpen, originele en unieke geboortekaartje, huwelijkskaart en overige familie- en jubilea kaarten bij ons laten drukken op onze professionele printer. Wanneer u zelf uw eigen ontwerp digitaal aanlevert, dan maken wij daar voor u iets onvergetelijks van. Wij hebben ook veel verschillende kaartenboeken met leuke, eigentijdse en klassieke stijlen waarop wij uw tekst en/of foto's drukken.

Vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen en snelle levertijden. Ook kunt u bij onze vakmensen terecht voor een passend advies. Of loop gerust eens binnen bij onze drukkerij of bij onze boekhandel. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Drukkerij van Velzen B.V.
Dorpsstraat 83
4413CD Krabbendijke
T: 0113-506173
E: info@velzenbv.nl
W: www.velzenbv.nl

Openingstijden

MaandagKantooruren
DinsdagKantooruren
WoensdagKantooruren
DonderdagKantooruren
VrijdagKantooruren
Zaterdag-
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl