Van Aalsburg B.V.

3e generatie familiebedrijf met hoogwaardige wilgenhout producten!

Van Aalsburg B.V. is een bijzondere wilgenhouthandel, waarin het ambacht van vader op zoon(s) is doorgegeven. Uitgegroeid tot een groot en dynamisch familiebedrijf met zes broers. Doorzetters. Een internationaal bedrijf dat in alles ademt één grote familie te zijn. Met rond de tachtig gemotiveerde specialisten. Allen met hetzelfde doel.

Van Aalsburg B.V. onderscheidt zich door degelijke bedrijfsvoering, grote betrokkenheid en een beproefd langetermijnbeleid, waarin de klanten centraal staan. Snelgroeiend en continu innoverend. Specialist in grondwerk, baggeren, plaggen en vele andere diensten. Met veel kennis en ervaring op het gebied van zinkstukken, beschoeiingen en wilgentenen schuttingen. Al het hout wordt onder streng toezicht gekweekt op zo’n 150 hectare grond. Ambachtelijke kennis en moderne machines en werkmethodes gaan perfect samen. Én maatschappelijk verantwoord. Benieuwd wat wij voor het milieu doen? Lees het hier.

Wilgentenen schuttingen
Wilgenschutting handmatig ter plaatse door ons gevlochten! Van Aalsburg B.V. combineert ambachtelijke kennis met moderne werkmethodes. Een ervaren team plaatst uw schutting in één dag. Precies zoals u dat wilt. Elke vorm en hoogte van de schutting is mogelijk, want het materiaal is uiterst flexibel.

- Wij plaatsen 500+ schuttingen per jaar
- Natuurlijke uitstraling
- Veel variatie in hoogte, lengte én vorm
- In één dag bij u op locatie geplaatst
- Leveren binnen een week, plaatsen binnen 3 weken
- Duurzaam en ecologisch verantwoord

Kijk op onze website voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Van Aalsburg BV
Paalgraaf 11
4174LC Hellouw
T: 0418-581229
E: info@vanaalsburgbv.nl
W: www.vanaalsburgbv.nl

Openingstijden

  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl