2dehandslaptops.nl

Goedkope laptops met garantie


Op zoek naar een nieuwe of gebruikte computer of laptop? Dan bent u bij 2dehandslaptops aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van refurbished hardware.

Een neiuwe- of gebruikte laptop kopen met persoonlijk advies kan in onze shop in Veenendaal, in de buurt van Ede, Wageningen en Rhenen. Makkelijk te bereiken en voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Via de webshop leveren wij natuurlijk in heel Nederland en België. Op www.2dehandslaptops.nl vindt u altijd een ruim aanbod nieuwe en gebruikte laptops, computers en vele accessoires. Standaard geleverd met 12 maanden garantie op de hardware en 3 maanden op de accu en adapter!


Even voorstellen


2dehandslaptops, ooit klein begonnen in een garage, net als Bill Gates, alleen dan niet in Sillicon Valley, maar in het koude Friesland. John Zeeman (de eigenaar) wilde met zijn visie op de refurbished markt zich graag onderscheiden van de andere op de markt. En dat is gelukt.

Dat onderscheid zocht John vooral in een fysieke winkel, tevredenheid bij zijn klanten, uitstekende service en maximale garantie. Door zijn achtergrond als manager ICT en zijn ondernemende karakter heeft hij dit kunnen verwezenlijken.

In 1999 begon hij op Marktplaats met het aanbieden van computers, laptops en andere hardware. Daarbij verleende hij de bijbehorende service. Sinds 2012 bestaat er een fysieke winkel op het industrieterrein te Veenendaal. In begin 2020 verhuisde 2dehandslaptops naar een pand aan de Wageningselaan. Deze is zeer goed bereikbaar, en parkeren kan gratis voor de deur!

Daarnaast hebben de eigenaren, John en Marcel, samen met hun jonge team, een webshop laten ontwikkelen met een geheel eigen formule. Een geslaagde actie, zo blijkt uit de cijfers die de klanten geven (gemiddeld een 9.8)! Het streven is en blijft een tevreden klant, want daar wordt het hele team blij van! Het team bestaat uit 6 gemotiveerde en deskundige medewerkers, die u graag van dienst zijn. Ook beschikt 2dehandslaptops over een onafhankelijk gecertificeerd Microsoft en Apple servicecenter.

Tenslotte is er aandacht voor hulp aan de medemens in nood. Daarom worden diverse goede doelen gesteund door middel van schenkingen in de vorm van laptops en computers.


Werkzaamheden 


Met ons eigen reparatiecentrum boven onze uitgebreide winkel te Veenendaal hebben wij de mogelijkheid om uw laptop, desktop of smartphone binnen no-time te repareren. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere :
- Windows 11 installeren / upgraden
- Opschonen
- Upgrade van HDD naar snelle SSD
- Data overzetten
- Laptop & desktop reparaties
- Software reparaties
- Smartphone en iPad reparaties

Vacature
Wij zijn op zoek naar een Medewerker verkoop met mogelijkheid tot doorgroei naar Shopmanager.
Klik hier voor meer informatie!


JE HOEFT NIET DE GROOTSTE TE ZIJN


Zolang je maar de beste bent!

Deel op Social Media

Contactgegevens

2dehandslaptops.nl
Wageningselaan 46b
3903LA Veenendaal
T: 0318-551155
E: info@2dehandslaptops.nl
W: www.2dehandslaptops.nl

Openingstijden

Maandag08.30 - 17.00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag08:30 - 17.00
Donderdag08:30 - 17.00
Vrijdag08:30 - 16:30
ZaterdagGesloten
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl