2dehandslaptops.nl

GOEDKOPE LAPTOPS KOPEN MET GARANTIE

Opzoek naar een nieuw computer of laptop? Dan bent u bij 2dehandslaptops aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van refurbished hardware.
Een gebruikte laptop kopen met persoonlijk advies kan in onze shop in Veenendaal, in de buurt van Ede, Wageningen en Rhenen. Makkelijk te bereiken en voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Via de webshop leveren wij natuurlijk in heel Nederland en België. Op www.2dehandslaptops.nl vindt u altijd een ruim aanbod laptops, computers en accessoires. Standaard geleverd met 12 maanden hardware garantie en 3 maanden op de accu en adapter!

NIEUW, UPGRADE – Sinds begin 2021 zijn wij een nieuwe campagne begonnen om het weggooien van oude hardware tegen te gaan. Deze hardware kan vaak (indien deze nog voldoet aan de minimumeisen) nog worden geüpgraded zodat deze nog een tijdje mee kan. Kijk voor meer informatie op https://www.2dehandslaptops.nl/upgrade

WIJ STEUNEN
Sinds begin 2020 steunen wij De MAF. De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.
Vaak gooien mensen hun oude laptop weg terwijl deze soms nog kan worden opgeknapt. Deze laptops worden, indien mogelijk, door ons gratis geüpgraded en geschonken aan De Maf.

Ook op de hoogte blijven van onze spectaculaire aanbiedingen? Schrijf u dan nu gratis in via onze website, https://www.2dehandslaptops.nl/inschrijven

VACATURE (JUNIOR) VERKOPER BINNENDIENST
Klik hier om de vacature te bekijken

Deel op Social Media

Contactgegevens

2dehandslaptops.nl
Wageningselaan 46b
3903LA Veenendaal
T: 0318-551155
E: info@2dehandslaptops.nl
W: www.2dehandslaptops.nl

Openingstijden

Maandag13.00 - 17.00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag08:30 - 17.00
Donderdag08:30 - 17.00
Vrijdag08:30 - 16:30
ZaterdagGesloten
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl