Floorfriendly

FloorFriendly is gespecialiseerd in vloervriendelijke doppen, glijders en wielen ter bescherming van de vloer. Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer.

FloorFriendly kan de meest uiteenlopende stoelen en meubels voorzien van de juiste bescherming om krassen op de vloer te voorkomen en lawaai te verminderen.

Herkenbare problemen:
>   plaatselijke slijtage van de vloer
>   moeilijk te herstellen krassen en deuken
>   stoelen maken lawaai wanneer u ze verschuift
>   plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer
>   bestaande doppen zijn versleten

Met de juiste dop voorzien van vilt of teflon onder uw meubels kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. U voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld aan zwenkwielen met een zachte mantel in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau.

De juiste bescherming,... eenvoudig te doen. Via de website kunt u in een aantal eenvoudige stappen het juiste product bestellen!

Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of heeft u een concrete vraag? Raadpleeg dan onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat FloorFriendly voor u kan betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Floorfriendly
Nobelstraat 7
3231BA Brielle
T: 0181-479291
E: info@floorfriendly.nl
W: www.floorfriendly.nl

Openingstijden

MaandagWebshop
DinsdagWebshop
WoensdagWebshop
DonderdagWebshop
VrijdagWebshop
ZaterdagWebshop
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl