Onder de Lindeboom

Meubelen

Vanaf 1942 maakt de fam. Versteeg al maatwerkmeubelen in eigen meubelmakerij, inmiddels is het 3e en 4e geslacht alweer actief in de winkel en meubelmakerij
Samen met de klant worden er of in de zaak of bij de klant thuis, de wensen en mogelijkheden besproken, en daarna wordt er een ontwerp gemaakt .
U krijgt dan vrijblijvend een prijsopgave en verwachte levertijd.

We werken veelal met duurzame houtsoorten, zoal eiken, kersen, mahonie enz. maar ook andere materialen worden in opdracht ook verwerkt, zoals mdf in kleur gespoten, voor een bibliotheek of andere meubelen.

Het grote voordeel van de eigen meubelmakerij is de korte lijnen tussen klant en meubelmaker, ook de prijs valt daardoor in de meeste gevallen erg mee.

Ook de eigen meubelspuiterij is een groot voordeel, elke kleur is in principe mogelijk.

Meubelrestauratie is ook een activiteit bij Onder de Lindeboom, de ruim 75 jarige ervaring telt ook met restauratie zeker mee om een optimaal resultaat te bereiken

Tevens vindt u in de 1000 m2 showroom, vele merken banken, fauteuils , tafels, en ruim assortiment relax / staop fauteuils , waaronder Bannink, BKS, Berendsen, Mulleman, Geo, meubitrend, Sit design, Eleonora, ByBoo, Richmond en nog vele andere merken.

De afdeling relax en opsta fauteuils is de laatste jaren flink uitgebreid, alleen de betere merken hebben we in ons assortiment.
Bent u niet mobiel of slecht ter been, wij komen ook met een aantal fauteuils bij u aan huis, en zorgen dat uw fauteuil geheel naar uw maten en wensen wordt gemaakt .
Een inruilpremie voor uw oude fauteuil is standaard , en loopt van €300,- tot €.500,-

De kado-serviezen-kookwinkel-afdeling bezit een aantal mooie merken, waaronder WMF, Fissler,Villeroy&Boch, Wedgwood, Port Meirion, Keltum, Gero, BK.

Tevens hebben we een geheel nieuwe afdeling Lampe Berger, met een overweldigende grootse collectie branders en geuren op voorraad.

Ons gehele assortiment kunnen we hier niet opnoemen, kom gerust eens vrijblijvend onze zaak bezoeken, u zult versteld staan van het uitgebreide assortiment, van verlichting, spiegels, schilderijen tot mooie brynxz en still potterie.

Geniet tevens van de gratis koffie of thee.
Hartelijk welkom!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Onder de Lindeboom
Dorpsstraat 1
3886AR Garderen
T: 0577-461441
E: info@onderdelindeboom.nl
W: www.onderdelindeboom.nl

Openingstijden

Maandag13.30 – 17.30
Dinsdag9.30 – 17.30
Woensdag9.30 – 17.30
Donderdag9.30 – 17.30
Vrijdag9.30 – 20.00
Zaterdag9.30 – 17.00
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl