Albeka kantoor en bedrijfsinrichting

Historie
In juli 2004 is de eerste vestiging van Albeka geopend in Alblasserdam. Na een stormachtige groei is er in 2006 besloten om een extra vestiging te openen in Nieuwegein. In 2008 is er vanwege de groei besloten om 3 opslag loodsen in Alblasserdam onder te brengen in 1 opslag loods van 1800 m2. Deze bevindt zich direct achter de showroom. In 2012 is er een zeer grondige verbouwing van de showroom geweest. Inmiddels is vestiging Alblasserdam verhuisd naar Hendrik Ido Ambacht, waar ruimte genoeg is om zowel de inkoop, als het verkoopgedeelte onder te brengen.


Stappen naar de toekomst
De vestiging in Alblasserdam waar het allemaal mee begon is sinds 25 april 2016 verhuisd naar een gerenoveerd en vernieuwd pand aan de Noordeinde 206 in Hendrik Ido Ambacht. Dat is een prachtige stap naar de toekomst. Het pand heeft alles waar Albeka naar op zoek was. Een groot, ruim opgezet magazijn van circa 7000 m2 en een prachtige showroom vol gebruikte en nieuwe kantoormeubelen. In het voormalige Bruynzeelpand heeft Albeka Hendrik Ido Ambacht alles tot haar beschikking om je van a tot z te ontzorgen op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoorinrichting.


Gebruikte en nieuwe kantoormeubelen
Albeka levert alles op het gebied van gebruikte en nieuwe kantoormeubelen en magazijninrichting. Met eigen montageteams leveren en monteren wij alles bij je op locaties. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie ons assortiment te bekijken.


Online webshop
Daarnaast beschikt Albeka over een online webshop waar gebruikte en nieuwe kantoormeubelen worden aangeboden. Deze kantoormeubelen kunnen worden besteld via de webshop. Met eigen vervoer worden de product geleverd aan de klant.


Onze showrooms
In Nederland hebben wij drie showrooms in de plaatsen: Hendrik-Ido-Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. In onze showrooms vind je alles op het gebied van gebruik en nieuw kantoormeubilair. Bekijk complete, of losse sets van zowel duurzaam, hergebruikt als nieuw kantoormeubilair. Ook de laatste trends op het gebied van dynamisch- en ergonomisch werken zijn in de showroom te vinden.


Showroom Hendrik-Ido-Ambacht
Bij Albeka Hendrik-Ido-Ambacht vind je ruim 1400m2 showroom bomvol inspiratie! Eenvoudig bereikbaar vanuit België, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg biedt onze showroom Hendrik Ido Ambacht een inspirerend kantoormeubel moment.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Albeka – Maakt Werken Leuker
Noordeinde 206
3341LW Hendrik-Ido-Ambacht
T: 078-6912182
E: hiambacht@albeka.nl
W: www.albeka.nl

Openingstijden

MaandagVan 12:00 - 17:00 uur
DinsdagVan 08.30 -17.00 uur
WoensdagVan 08.30 -17.00 uur
DonderdagVan 08.30 -17.00 uur
VrijdagVan 08.30 -17.00 uur
ZaterdagVan 09:00 - 12:30 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl