Alles op rolletjes? Check www.zwenkwielen.net

Alles op rolletjes?

Zwenkwielen nodig? Een zwenkwiel voor jarenlang rolgemak en met een hoog rolcomfort? U vindt voor ieder huis, kantoor en iedere werkvloer een uitstekend wiel! Voor elke toepassing om voor u objecten te verplaatsen hebben wij een wiel, ook onder bijzondere omstandigheden of unieke wiel toepassingen. Vele wielen met rem, meubelwielen, wielen voor stoelen, bokwielen, wielen met luchtbanden, rubber of flightcase wielen, zwaarlastwielen of zwenkwielen met luchtbanden. Ontdek op deze website het grootste assortiment zwenkwielen.

Van lage en kleine zwenkwieltjes tot grote en zware zwenkwielen, het meest uitgebreide assortiment. Onze productspecialisten zitten dagelijks voor u klaar om u het juiste wiel te adviseren. Belangrijke informatie en videos over het bestellen van ziet u ook op ons blog en in onze vraag en antwoord. Tevens kunt u via het filter veel eigenschappen selecteren en filteren. Zo komt u eenvoudig en snel tot een juiste keuze. Ook bij grote projecten staan ervaring en kwaliteit voorop. Ook via onze fabrikanten is zelfs maatwerk mogelijk, en soms al vanaf opvallend kleine hoeveelheden. Niet voor niets werken veel meubelmakers met deze meubel zwenkwielen. 

Meer informatie? Bekijk de website.

Deel op Social Media

Contactgegevens

zwenkwielen.net
Beekenkampweg 29
8085BR Doornspijk
T: 0525-654139
E: info@zwenkwielen.net
W: www.zwenkwielen.net/

Openingstijden

MaandagWebwinkel
DinsdagWebwinkel
WoensdagWebwinkel
DonderdagWebwinkel
VrijdagWebwinkel
ZaterdagWebwinkel
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl