Novi Clean

Novi Clean is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van vernieuwende microvezel schoonmaakproducten.

Novi Clean heeft een uitgebreid netwerk van mensen door heel Europa. Door de goede feed-back en samenspraak wordt het mogelijk gemaakt om optimale producten voor de juiste toepassingen te ontwikkelen.

Novi Clean werkt met een “platte” organisatie. Het aantal “schakels” om de producten bij onze klanten te krijgen is tot een minimum beperkt, waardoor de (overhead)kosten zo laag mogelijk zijn.
Hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, waarmee wij ons onderscheiden van andere aanbieders van hoogwaardige kwaliteit microvezelproducten.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Novi Clean
Tuinstraat 26
5121EJ Rijen
T: 0161-233676 of 06-38 907 618
E: nederland@noviclean.nl
W: www.noviclean.nl

Openingstijden

Maandagwebshop
Dinsdagwebshop
Woensdagwebshop
Donderdagwebshop
Vrijdagwebshop
Zaterdagwebshop
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl