Adullam boekwinkel Tolle Lege

Koop uw nieuwe en 2e hands christelijke boeken en duizenden bundel (blad) muziek bij Tolle Lege!

Boekhandel 'Tolle Lege' is inmiddels een bekende naam in boeken- en (blad)(muziekland. Met meer dan 5.000 nieuwe en 2e hands artikelen, zoals boeken, cadeau artikelen, 1.000 cd's, 1.600 bundels bladmuziek, fotokaarten en spellen is er meer dan genoeg keus en alle opbrengst is ook nog eens geheel voor St. Adullam Gehandicaptenzorg.

Bent u op zoek naar een christelijk boek? Bezoek dan zeker onze winkel! En als u boeken wilt lenen voor 10 cent per boek/week, bent u ook welkom in onze naast gelegen bibliotheek aan de Wethouder van der Veldenweg 3a te Numansdorp. Een prachtige winkel en bibliotheek met voor ieder wat wils!

Op de website van Boekhandel Tolle Lege www.refoboek.com kunt u het aanbod ook digitaal bekijken en boeken, (blad)muziek etc. bestellen. Het aanbod wordt dagelijks ververst met nieuwe boeken en 2e handsboeken die in mooie staat zijn en voor een leuke prijs aanboden worden! Tolle Lege geeft via haar eigen uitgeverij ook bladmuziek uit in de serie "Kerk en Huis" en "U alleen U loven wij"

Tolle Lege koopt uw boeken ook in. Stuur Tolle Lege vrijblijvend een overzicht van de boeken die u aanbiedt en wij sturen u een passende aanbieding. Gebruikt hiervoor in eerste instantie het contactformulier op refoboek.com  Boeken die u wilt schenken zijn ook van harte welkom! De winst van de winkel gaat namelijk geheel naar stichting Adullam.

Wilt u meer informatie kijk dan op onze website. Indien u boeken wilt schenken neemt u dan contact op met ons op. Tolle Lege komt ze graag bij u ophalen. Kom ook naar Dé christelijke boek- en (blad)muziekhandel in onze mooie Hoeksche Waard of bestel via de site refoboek.com


Alvast bedankt!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Adullam boek- en muziekwinkel Tolle Lege
Weth. vd. Veldenweg 3a
3281AN Numansdorp
T: 06-53381488
E: b.de.jong@kliksafe.nl
W: www.refoboek.com

Openingstijden

DinsdagVan 19:00 - 21:00 uur
ZaterdagVan 10: 00 - 15:00 uur
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl