De Fakkel Christelijke Boekwinkel

Over ons
Stichting zonder winstoogmerk
Stichting De Fakkel christelijke boekwinkels is een landelijke boekwinkelketen zonder winstoogmerk die in 1985 de eerste boekwinkel opende. De keten bestaat uit tien eigen winkels, drie franchisewinkels en een webwinkel. De winkels worden bijna volledig gerund door vrijwilligers. Er zijn in totaal meer dan 200 Fakkelvrijwilligers actief!

Deze vrijwilligers worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden. Op het hoofdkantoor vindt naast ondersteunende werkzaamheden als marketing, inkoop en ICT ook het beheer van de webwinkel plaats.

Doel & visie
Het doel van Stichting De Fakkel is om via de winkels en webwinkel een actieve bijdrage te leveren aan de ondersteuning en opbouw van christenen in heel Nederland.
De visie wordt tot gekenmerkt door drie items: geloven, ontmoeten en getuigen. Het geloven komt naar voren in ons uitgebreide assortiment Bijbels, christelijke boeken, geschenkartikelen, kaarten, films en muziek.

Ook ontmoeting heeft een belangrijke plaats. Er is alle ruimte voor een goed gesprek en onderlinge ontmoeting. Wij horen vaak van onze klanten dat er een bijzonder fijne sfeer hangt in onze winkels. Met onze winkels zijn wij bovendien een getuigenis in de winkelstraten in Nederland.

Wij zijn zes dagen per week geopend en iedereen kan zo binnenlopen voor een Bijbel of een kop koffie. De naam De Fakkel is dan ook niet zomaar gekozen: we willen graag het licht van het Evangelie van Jezus Christus verspreiden naar het voorbeeld van Mattheus 5:15-16:

“Men steekt ook geen lamp aan om hem vervolgens onder een korenmaat weg te zetten, nee, men zet hem op een standaard, zodat hij licht geeft voor ieder die in huis is. Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel”.

Deel op Social Media

Contactgegevens

De Fakkel Christelijke Boekwinkel
Koningstraat 46
6811DH Arnhem
T: (026) 443 4455
E: arnhem@fakkel.nl
W: www.fakkel.nl

Openingstijden

MaandagVaan 12:00 tot 17:30
DinsdagVan 10:00 tot 17:30
WoensdagVan 10:00 tot 17:30
DonderdagVan 10:00 tot 17:30
VrijdagVan 10:00 tot 17:30
ZaterdagVan 10:00 tot 17:00
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl