VADESTO OUTDOOR ADVENTURE

Het uniek gelegen PANORAMA PAVILJOEN van Vadesto is startpunt voor:

- NATUUR-RONDVAARTEN
- STADSWANDELINGEN met gids
- FIETS- en Wandeltochten, Klompenpad
- BUITENSPORT-activiteiten en arrangementen - Outdoor en Indoor
- ATTRACTIEVERHUUR door het hele land
- VERGADER, Party- en Feestarrangementen

Voor: Individuele klanten en alle soorten groepen
Locatie: Panorama Paviljoen, De Bleek 3, 8051 EE te Hattem (met gratis parkeren)
Reserveren/Informatie: telnr. 038-4445428, email: info@vadesto.nl
www.vadesto.nl en www.panorama-paviljoen.nl en www.rondvaarthattem.nl
Geopend: ma t/m za; ook 's avonds. Op zondag zijn we gesloten.

VADESTO - BUITENGEWOON VEELZIJDIG!
Deze titel draagt Vadesto niet voor niets!
Bij Vadesto is voor iedereen iets te doen, of u alleen komt of met een groep, voor een schoolreis of introductiedag, een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, training, teambuilingsdag of een gezellig dagje uit met de club, enz.

Het prachtig gelegen PANORAMA PAVILJOEN ligt op een unieke locatie aan het water, bovenop een dijk, met groot terras en uniek uitzicht. Uitermate geschikt voor een vergadering, workshop, training, cursus, seminar, en ook bruiloften, feesten en recepties verzorgen we graag in ons mooie Paviljoen met altijd prachtige vergezichten. Prima te combineren met een avontuurlijke of ludieke activiteit op het land of op het water. Er is veel mogelijk!

VEEL UNIEKE IN- en OUTDOOR-ACTIVITEITEN voor jong en oud!
Bij Vadesto kan je Kano- en Klompvaren, Waterfietsen, Mountainbiken, Steppen, Fietsen, Boogschieten, Pistoolschieten,
Bungeetrampolinespringen, Klimmen in 10m klimwand, met een groep op de Grootste Waterfiets ter wereld, met 6-12 personen op de Waterflike, de nieuwe waterfiets met innovatieve aandrijving, de 10-persoons Waterligfiets, je kan Crazybiken, meedoen aan Hollandse spelen, de Watertouwsurvivalbaan over boven het water, een Clinic Nordic-Walking volgen, Raften op de Ijssel, Vlotbouwen en –varen en zo veel meer!

NATUUR-RONDVAARTEN
Elke dag, van dinsdag t/m zaterdag in de zomerperiode, maken we op een vaste tijd een één-uurs-boottocht door het natuurgebied en de Ijsseluiterwaarden bij het oude Hanzestadje Hattem. De schipper laat leuke plekjes zien en je maakt grote kans onderweg de prachtige zeldzame ijsvogel te zien of zelfs een bever! Voor groepen op andere tijden mogelijk.

STADSWANDELING MET GIDS
De gids toont u interessante plekjes van het oude historische stadje Hattem. Met verhalen over bijv. Daendels, de hertogen van Gelre, de dikste muren van Nederland of over de oude Dijkpoort. U komt tijd te kort!
KLOMPENPAD – Vadesto is startpunt van enkele prachtige klompenpaden
FOTOWANDELPUZZELTOCHT – Deze kan u alleen of met een groep doen, eventueel als wedstrijdje.

ETEN en DRINKEN:
VADESTO verzorgd graag uw koffie met gebak of lunch of voor groepen een overheerlijk koud/warm Buffet of Barbecue. Uiteraard zijn ook diverse snacks, ijs, repen en drankjes verkrijgbaar. Vadesto schenkt tussen de activiteiten door geen alcohol. Dit is wel mogelijk ná de activiteiten. Dit i.v.m. de veiligheid van alle betrokkenen.

ATTRACTIE-VERHUUR en VERVOER:
Vadesto kan voor uw evenement of feest ook een aantal activiteiten elders in het land verzorgen. U bepaalt de locatie en wij komen naar u toe!

MILIEUVRIENDELIJKE EN VEILIGE ACTIVITEITEN:
Vadesto was enkele jaren geleden het eerste outdoorbedrijf ter wereld dat het speciale GREEN KEY-milieucertificaat voor buitensportbedrijven ontving en zelfs op het hoogste Gouden niveau. Voor de veiligheid is Vadesto tevens TÜV-gecertificeerd. In 1992 ontving Vadesto de 1e Milieu & Toerismeprijs van het Min.v.Ec.Zaken. In 1994 de Overijssel-Award en een onderscheiding van het Ned.Bureau v.Toerisme. In 1996 opnieuw een onderscheiding op het gebied van elektrisch varen (z.g. Fluister-promotie-prijs).

INNOVATIE EN UITVINDINGEN
Vadesto bedenkt steeds nieuwe activiteiten. Denk aan de unieke grote varende klompen(4-6 pers.), de grootste waterfiets ter wereld met 36 echte fietsen er op, de 10m. hoge klimwand waar iedereen gezekerd is aan een veiligheidskabel, een 10-persoons waterligfiets en de Waterflike, een 6-12 pers. waterfiets, de laatste uitvinding waar Vadesto in 2014 twee innovatieprijzen mee won, de Pleasure Award en de Veluwse Innovatieprijs. Vadesto was ook uitvinder van het recreatief steppen nadat er geen steppen meer werden geproduceerd in Nederland.

Benieuwd geworden? Raadpleeg onze website of neem direct even contact op.
Vadesto is lid van de VeBON, de Ver.v.BuitensportOndernemingen Ned; tevens lid van RECRON, KHN (Kon. Horeca Ned) en ToerNed.

Deel op Social Media

Contactgegevens

VADESTO OUTDOOR ADVENTURE en RONDVAARTEN
De Bleek 3
8051EE Hattem
T: 038-4445428
E: info@vadesto.nl
W: www.vadesto.nl

Openingstijden

Maandaghele dag
Dinsdaghele dag
Woensdaghele dag
Donderdaghele dag
Vrijdaghele dag
Zaterdaghele dag
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl