Kleintjebaby

Begin 2011 ben ik begonnen met het opstarten van deze webwinkel.

Ik vind het zelf erg leuk om creatief bezig te zijn, en zo ben ik begonnen met het opknappen van meubels, maken van naamslinger, en ontwerpen en maken van boxkleden. Deze boxkleden en naamslinggers kunnen helemaal zelf worden samengesteld en op deze manier krijgt iedereen een uniek zelfsamengested boxkleed of naamslinger.

Door de grote vraag naar dekentjes, lakentjes, matrasjes en later ook andere bijbehorende accessoires hebben we de webwinkel aangevuld met deze artikelen. Het meubilair van happybaby en childhome, het linnengoed van oa. Jollein hebben ons assortiment toen helemaal comleet gemaakt. Ook zijn we op zoek gegaan naar bijbehorende artikelen die goed op onze webshop passen.

Decoratie artikelen zoals manden, kinderstoeltjes en verlichting. Maar zijn ook elke dag weer druk om de nieuwste trends te volgen op het baby en kinderlinnengoed gebied, zodat wij de site up to date kunnen houden.

Vanaf 2016 hebben we onze webshop uitgebreid tot een assortiment van meer dan 2000 artikelen en bezoeken duizenden mensen iedere maand onze webshop. Iedere dag proberen we onze artikelen op een zo zorgvuldige manier in te pakken en te versturen via PostNL en DHL For You.

Ook de komende jaren willen we onze webwinkel up to date houden en proberen we mee te gaan met de nieuwste trends. Dit blijft altijd een leuke uitdaging en hopen dat u dat als bezoeker ook waardeerd. Heeft u verder vragen aan ons stuur ons dan een mailtje of bereik ons telefonisch.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Kleintjebaby
Egge 29
3781CH Voorthuizen
T: 0342-473449 of 06-52020483
E: info@kleintjebaby.nl
W: www.kleintjebaby.nl

Openingstijden

MaandagWebshop
DinsdagWebshop
WoensdagWebshop
DonderdagWebshop
VrijdagWebshop
ZaterdagWebshop
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl