Zandstra - Hoeden & Accessoires

ONZE FILOSOFIE

Door absoluut vakmanschap en met veel liefde voor het ambacht telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie hoeden, horloges, lederwaren, sieraden, shawls en poncho’s presenteren: dat is precies waar Zandstra Hoeden uit Rijssen voor staat.

HOEDEN MAKEN: EEN OUDERWETS AMBACHT

Van klassiek tot modern. Van eenvoudig tot chique. Voor een bruiloft, kerkdienst, haringparty of andere gelegenheid. U vindt uw hoed gegarandeerd bij Zandstra Hoeden. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van prachtige, op maat ontworpen hoeden, zowel exclusief als heerlijk draagbaar. Onze kunst is dat wij al uw wensen in uw hoed verwerken. Dit doen onze vijf vakbekwame winkelmedewerkers door goed naar u te luisteren en hun kennis, jarenlange ervaring, oog voor detail en creativiteit in te zetten. Vervolgens worden in ons eigen atelier door vakmensen zelfs van de meest basic hoeden prachtige, stralende creaties gemaakt. Wanneer u uw hoed vervolgens bij ons op komt halen, weten we zeker dat u zegt: “Dit is exact wat ik bedoelde!” U gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis.

ZANDSTRA, UW WINKEL VOOR MODEACCESSOIRES

Maar, bij Zandstra Hoeden vindt u naast handgemaakte hoeden ook prachtig vormgegeven tassen, mooie handschoenen, exclusieve lederwaren, horloges in alle soorten en maten en unieke shawls en poncho’s. Wij doen dus veel meer dan onze naam doet vermoeden. Al onze accessoires zijn van bekende en vooraanstaande ontwerpers en ateliers uit binnen- en buitenland. Goede kwaliteit en exclusiviteit staan bij ons altijd voorop. Bent u voor een bijzondere gelegenheid op zoek naar een hoed of uniek modeaccessoire? Loop gerust eens bij Zandstra Hoeden binnen en laat u door onze medewerkers inspireren.

Kom langs!

Het is belangrijk dat je de hoed vindt die het beste bij je past.
Om je daarbij te helpen nodigen we je van harte uit!

Neem een kijkje in onze webshop: www.zandstraonline.eu

en op facebook: www.facebook.com/Zandstrarijssen

Deel op Social Media

Contactgegevens

Zandstra Hoeden & Accessoires
Elsenerstraat 33
7461DM Rijssen
T: 0548-522329
E: info@zandstrahoeden.nl
W: www.zandstrahoeden.nl webshop: www.zandstraonline.eu

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:30 uur
Dinsdag09:30 - 17:00 uur
Woensdag09:30 - 17:30 uur
Donderdag09:30 - 21:00 uur
Vrijdag09:30 - 17:30 uur
Zaterdag09:30 - 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl