Het Klosje Garen

  Welkom bij Het Klosje Garen.NL

  De webshop voor:
  -   Fournituren
  -   Hobby stoffen
  -   Damesaccessoires
  -   Kinder haaraccessoires
  -   Sieraden
  -   Borduurcadeaus
  -   Kraamcadeaus,
  -   Naaiatelier
  -   Kinderfeestjes
  -   Naailes vanaf 9 jaar 


  Met de hand gemaakte Klemmetjes, Schuifjes, Elastiekjes, Haarbanden, Baretjes, Mutsjes, Armbanden, Kettingen Buttonkettingen voorzien van naam of afbeelding en Ringen. 

  Wij kunnen ook artikelen op bestelling leveren. Als het net wat anders moet dan op de webwinkel staat, bv. een ander model, ander kleur, groter of juist kleiner. Wij proberen dit voor u te maken. Hetzij het een sierraad is of een haaraccessoires.
  Wilt u bv 2 setjes dezelfde klemmetjes, haarbandjes of anders? Laat dit dan eerste even weten voordat u gaat betalen. Wij zullen kijken of de benodigdheden hiervoor op voorraad zijn.

  Mocht u iets zoeken wat u niet op onze webwinkel kan vinden informeer dan naar de mogelijkheden via info@hetklosjegaren.nl of via hetcontactformulier


  Op artikelen die gemaakt worden op bestelling zit wel een iets langere levertijd. Dit omdat we misschien nog iets extra`s moeten bestellen om zo aan uw wensen te kunnen voldoen.


  Wilt u ons naaiatelier bezoeken ? Dat kan iedere vrijdag middag van 13.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen na telefonische afspraak.

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Het Klosje Garen
  Kernhemseweg 15
  6718ZB Ede
  T: 0318-615174 of 06-83551331
  E: info@hetklosjegaren.nl
  W: www.hetklosjegaren.nl

  Openingstijden

  Maandagop afspraak / webshop
  Dinsdagop afspraak / webshop
  Woensdagop afspraak / webshop
  Donderdagop afspraak / webshop
  Vrijdag13.00 - 17.00 uur / webshop
  Zaterdagop afspraak / webshop
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Leidsche Poort 31
  2411 SG Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl