Barts Sanders Maatpakken

Maatpakken en maatschoenen - uw eigen unieke samenstelling.

Vanuit meer dan 400 stofstalen en ruim 40 leersoorten stelt u uw eigen unieke, perfect zittende maatpakken, overhemden en maatschoenen samen. Van hoogwaardige en exclusieve Italiaanse S150 of S180 merinowol maken wij uw maatpak, van 100% Egyptisch katoen uw overhemden en van hoogwaardige leersoorten uw maatschoenen.

Bent u op zoek naar een zeer mooi passend maatpak en bijpassende maatschoenen zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen? Heeft u het zakelijk nodig of als bruidegom? Informeer naar de mogelijkheden.

Bart Sanders Maatpakken maakt voor u het moderne maatpak, op ambachtelijke wijze en met liefde voor het vak. Voor zowel dames als heren.

Zakelijke maatpakken • Trouwpak of rokkostuum voor bruidegom en bruiloftsgasten • Bedrijfskleding • Beurskleding • Colberts • Overhemden / blouses • Herenschoenen

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bart Sanders Maatpakken
Stuartweg 9
4131NH Vianen
T: 06-30 33 11 80
E: info@bartsandersmaatpakken.nl
W: www.bartsandersmaatpakken.nl

Openingstijden

MaandagOp afspraak, zie website
DinsdagOp afspraak, zie website
WoensdagOp afspraak, zie website
DonderdagOp afspraak, zie website
VrijdagOp afspraak, zie website
ZaterdagOp afspraak, zie website
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl