Steenbergen schoenen

Wij beschikken over een breed assortiment aan dames, heren, meisjes en jongensschoenen.

Trends damesschoenen 
We hebben ook dit jaar weer een prachtige collectie damesschoenen binnengekregen van o.a. merken als Toral, Gabor, Ted Baker, Nubikk en Durea. We zien een aantal duidelijke trends in de collectie terugkomen.

Witte sneakers
In vorige zomercollecties zagen we deze ook al veel en voorlopig blijft dit een grote trend! Denk aan de sneakers van Nubikk, aQa, Durea, Piedi Nudi en andere merken!

Goud
We zien deze zomer veel goudkleurig leer verwerkt in de schoenen. Patches op de hak, goudkleurige veters en zelfs volledig gouden sneakers!

Dubbele sluiting
Deze noemenswaardige trend zien we in steeds meer sneakers terugkomen, naast een vetersluiting hebben deze zomerschoenen ook een ritssluiting! Deze zomertrend zien we bij o.a. aQa, Durea en Hassia.

Texturen en patronen
Deze trend is al een hele tijd in en wordt absoluut niet minder! Wel zien we elk seizoen nieuwe texturen en patronen. Dit zomerseizoen zijn schubben texturen en perforaties de grote trend! Doe mee! 
Trends herenschoenen
We hebben prachtige nieuwe collecties binnen van o.a. Magnanni, Nubikk, Floris van Bommel en Australian. Ook voor heren zien we een aantal duidelijke trends naar voren komen:

Nette schoenen
Bij de nette herenschoenen zien we een aantal bekende trends terugkomen maar ook nieuwe trends worden zichtbaar! Texturen en prints blijven trendy, vooral Floris van Bommel maakt hier veel gebruik van. De brogue stijl wordt minder populair maar de peperneus is een blijvertje! Magnanni blijft zichzelf overtreffen! In de zomercollectie 2018 zien we steeds meer opanka's, van Magnanni hebben we nu zelfs een schoen in de collectie met een dubbele opanka! Verbluffend mooi is ook de gevlochten leertextuur die we bij veel Magnanni schoenen zien dit seizoen. 

Sportieve schoenen
Dit seizoen zien we veel lichte sneakers, wit maar ook lichtblauw, lichtbruin, lichtgrijs etc. Textuurprinten zien we ook op de sneakers weer veel terugkomen. Houd je hier van? Kijk dan eens naar de nieuwe Floris van Bommel collectie! Trends kinderschoenen
Voor de kids hebben we de vertrouwde merken als GIGA, Clic! schoenen, Trackstyle en Shoesme weer binnen. Strikjes, glitters, sterren en stoere prints zijn helemaal hip! We hebben een grote variatie en een ruim assortiment! Bekijk de kinderschoenen op de webshop of kom bij ons langs in de winkel!

Voor jongens zien we veel donkerblauw, zwart, wit en neon accenten. Alle schoenen hebben stoere kleuren combinaties. Er zit vast iets bij voor jouw kanjer!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Steenbergen schoenen
Haarstraat 54
7462AS Rijssen
T: 0548-512652
E: info@steenbergen-schoenen.nl
W: www.steenbergen-schoenen.nl

Openingstijden

Maandag09 - 18 uur
Dinsdag09 - 18 uur
Woensdag09 - 18 uur
Donderdag09 - 18 uur
Vrijdag09 - 21 uur
Zaterdag09 - 17 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl