The Old Barn

   Een korte terugblik
   26 augustus 1999 openden wij onze winkel aan het Torenplein te Barneveld. Een winkel die vanaf het begin bij u als klant in de smaak viel. En daar zijn wij blij mee, want door uw enthousiasme konden we verder gaan.
   In augustus 2003 verhuisde de winkel - na een grondige verbouwing - naar het huidige pand aan de Langstraat te Barneveld. Een pand met veel sfeer, allure en voldoende ruimte voor een overzichtelijke presentatie. Een pand voor de toekomst.
   En om de jonge klanten te kunnen bedienen is in februari 2008 young by the old barn geopend. Een eigen winkel voor jonge dames vanaf maat 34 (xs): leuke mode-items als rokjes (ook voor school), tuniekjes en jurkjes voor jonge prijsjes. Ook zijn er veel leuke mode-items te vinden als tricot rokjes, jurkjes jasjes en jonge vlotte rokjes. Young heeft een eigen ingang aan het Raadhuisplein maar is tevens bereikbaar via de winkel van The Old Barn. Meer info over young vindt u elders op deze site, tevens over de nieuwe vlotte lijn voor jongens en jonge mannen!

   Onze dames collectie is opgebouwd uit 3 stijlen damesmode
   De collectie bestaat uit een programma voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, waarbij met name is gedacht aan de moeder èn de zus van de bruid. Voor de moeder van de bruid is dit gedeelte van de collectie wat chiquer en voor de zus van de bruid juist wat frivoler. Een echte feestcollectie.

   Daarnaast vindt u in onze winkel een uitgebreid programma vrijetijdskleding, maar wel in de herkenbare klassiek-sportieve modestijl.

   En als laatste is er keuze uit een programma sportieve kleding dat zich kenmerkt door maritieme kleuren, maar ook door het gebruik van creatieve badges en modeaccenten.

   Ben je benieuwd geworden en zou je graag meer informatie ontvangen? Of hebt je een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   The Old Barn
   Langstraat 47
   3771BB Barneveld
   T: 0342-401513
   E: info@the-old-barn.nl
   W: www.the-old-barn.nl

   Openingstijden

   Maandag13.30 - 17.30 uur
   Dinsdag13.30 - 17.30 uur
   Woensdag13.30 - 17.30 uur
   Donderdag13.30 - 17.30 uur
   Vrijdag09.30 - 21.00 uur
   Zaterdag09.30 - 17.00 uur
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl