Geerts Herenkleding

   Over ons

   Als specialist in herenkleding, ambtskleding en trouwkostuums heeft Geerts u veel te bieden.
   Een gevarieerde collectie, berekent op verschillende gelegenheden en in verschillende kwaliteiten en stijlen. Een actuele collectie die gebaseerd is op de traditionele stijl van kleden en die het best ‘eigentijds traditioneel’ te noemen is.
   Onze service is nog ‘ouderwets’. Betrouwbaarheid, persoonlijk advies en klantgerichte service staan bij ons vooraan. Professionaliteit en kwaliteit spelen daar een belangrijke rol in. Geerts herenkleding: een persoonlijke zaak.

   Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Geerts
   Dorpsstraat 229
   3925KC Scherpenzeel
   T: 033-2778899
   E: info@geertsherenkleding.nl
   W: www.geertsherenkleding.nl

   Openingstijden

   MaandagGesloten
   DinsdagVan 9:00 - 17:30 uur
   WoensdagVan 9:00 - 17:30 uur
   DonderdagVan 9:00 - 17:30 uur
   VrijdagVan 9:00 - 21:00 uur
   ZaterdagVan 9:00 - 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl