Gavetas.nl

   De naam Gavetas.nl was snel gekozen en vastgelegd toen we in februari 2012 zijn begonnen met onze webshop om tassen en portemonnees te gaan verkopen. Waar wij naar streven is dat u zich thuis voelt in onze gezellige winkel waar u rustig uw gavetas uit kunt zoeken. Ons motto is: ‘trendy tassen voor elk budget’. Met een gevarieerd aanbod aan merken is er voor ieder wat moois te vinden in onze webshop. Er zal regelmatig uitbreiding van het assortiment en merken plaats vinden.

   Wij houden de trends scherp in de gaten en kunnen daardoor snel en gevarieerd inkopen. "Trendy tassen voor elk Budget" zegt eigenlijk al voldoende en houdt in dat we binnen elk prijssegment tassen aanbieden. Kijk rustig rond, kies die 'gavetas’ die bij u past, bestel hem en wij zorgen ervoor dat u uw gavetas zo snel mogelijk in huis heeft en er van kunt genieten. Shoppen moet leuk, vertrouwd, veilig en plezierig zijn; ook op het internet.

   Gavetas.nl gaat voor betrouwbaar, snel en veilig winkelen. U kunt bij ons betalen via ideal, Bancontact/Mister Cash, PayPal of per bankoverschrijving. Deze betaalmethodes zijn via Buckaroo geïntegreerd in onze webshop. Wel zo gemakkelijk en betrouwbaar voor u en voor ons. U kunt zelfs via AfterPay achteraf betalen. Wanneer u op werkdagen voor 17:00 uur een gavetas bestelt (mits op voorraad) en betaalt via ideal of PayPal ontvangt u uw gavetas de volgende werkdag in huis. Heeft u uw gavetas via Pakje Gemak laten verzenden? Dan kan deze opgehaald worden bij een supermarkt bij u in de buurt. Woont u bij ons in de buurt? Dan kunt de tas ook komen afhalen en per pin of contant betalen.
   Als er iets niet in orde is met uw bestelling of als u een vraag heeft over uw order neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

   Wij streven er naar onderscheidend te zijn met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat u als klant centraal te stellen. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van uw persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

   Heeft u een suggestie voor onze webshop, service of voor andere zaken? Neem dan contact met ons op. Want hiermee kunnen we onze webshop en service verbeteren.

   Veel winkelplezier in onze webshop Gavetas.nl en we hopen u graag die 'gavetas ‘ te mogen leveren die u leuk vindt.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Gavetas.nl
   Marknesserweg 28
   8316PB Marknesse
   T: 085-7846963
   E: vraag@gavetas.nl
   W: www.gavetas.nl

   Openingstijden

   Maandagwebshop
   Dinsdagwebshop
   Woensdagwebshop
   Donderdagwebshop
   Vrijdagwebshop
   Zaterdagwebshop
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl