J. van Mourik & Zn.

   Historie
   J. van Mourik & Zn. schoenen en lederwaren is een begrip in Sliedrecht, de Alblasserwaard en ver daar buiten.
   Deze schoenen- en lederwarenspeciaalzaak voert een breed assortiment met het accent op kwaliteit. Die keus voor kwaliteit werd al in het begin van de vorige eeuw gemaakt door overgrootvader Jilles van Mourik, die aan de wieg stond van dit familiebedrijf. Liefde voor het schoenenvak in combinatie met een flinke dosis zakelijk talent vormde de basis voor het succes van de schoenenverkopers in hart en nieren. De vijfde generatie staat sinds een aantal jaren ook in de winkel, dus we kunnen wel spreken van een ondernemende familie.

   Damesschoenen
   Wij verkopen een uitgebreide collectie damesschoenen in de maten 34 tot en met 43.

   Herenschoenen
   Wij verkopen een uitgebreide collectie herenschoenen in de maten 38 tot en met 50.

   Kinderschoenen
   Wij verkopen een uitgebreide collectie kinderschoenen in de maten 18 t/m 42.

   Kinderschoenen
   De nieuwe voorjaarscollectie staat weer te stralen onder de boom!
   Wij verkopen een uitgebreide collectie kinderschoenen in de maten 18 t/m 42.

   Kleine en grote maten
   Van Mourik schoenen is gespecialiseerd in grote maten en kleine maten schoenen. Sinds vele jaren brengen wij een ruime sortering schoenen voor zowel de kleine als de grote voet.
   Van jong tot oud brengen wij gemak- en modeschoenen in diverse maten.

   Outlet
   Op de outlet afdeling vind u merkschoenen met grote kortingen!

   Damesschoenen outletafdeling
   Damesschoenen in alle stijlen modische, comfort, gelegenheid, lossevoetbedden, laarzen, sandalen vind u op de outlet vanaf maat 34 t/m maat 43.

   Herenschoenen outletafdeling
   De herenschoenen outlet staat bekend om de grote hoeveelheid Van Bommels en Floris van Bommels die wij in samenwerking met schoenfabriek Van Bommel kunnen brengen tegen zeer scherpe prijzen! Daarnaast hebben wij van onze andere merken genoeg variatie op de outlet. Vanaf maat 38 t/ m maat 50.

   Kinderschoenen outletafdeling
   De kinderschoenen op de outlet afdeling zijn zeer scherp afgeprijsd. Er staan zomerschoenen / sandalen en winterschoenen/ laarzen vanaf maat 18 t/m maat 42.

   Kleine en grote maten schoenen
   Op dit moment zijn we bezig een groot gedeelte van de collectie te fotograferen, zodat u een goed beeld krijgt van het uitgebreide assortiment die Van Mourik schoenen dit voorjaar/zomer voor u heeft klaar staan in de vernieuwde winkel.

   Damesschoenen kleine maat 34 en 35
   Kleine maten damesschoenen (maat 34 en maat 35) staan bij Van Mourik Sliedrecht speciaal gepresenteerd in de winkel zodat u een goed overzicht heeft van de grote collectie speciale maten. Maat 36 staat niet apart gepresenteerd omdat die maat bijna altijd aanwezig is in het assortiment en voor ons geen speciale maat meer is.

   Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   J. van Mourik & Zn.
   Kerkbuurt 45
   3361BC Sliedrecht
   T: 0184-412210
   E: info@vanmouriksliedrecht.nl
   W: www.vanmouriksliedrecht.nl

   Openingstijden

   Maandag13.00 tot 17.30 uur
   Dinsdag09.00 tot 17.30 uur
   Woensdag09.00 tot 17.30 uur
   Donderdag09.00 tot 21.00 uur
   Vrijdag09.00 tot 17.30 uur
   Zaterdag09.00 tot 17.00 uur
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl