Papillon Mode

  WOMEN
  Onze damescollectie bestaat uit een uitgebreid merkenpakket. Stijlvol en vrouwelijk, hier hebben we het over merken als Expresso en Yaya. Vrouwelijk en trendy, hier passen merken als Dept en Tramontana. Zelfs wie een hip en trendy outfit wil kan bij ons terecht voor de merken EDC en Vero Moda. Wij kleden onze klanten van top tot teen aan, voor een feestje of gewoon om jezelf te verwennen, compleet met laarzen en accessoires. Kom snel langs om u te laten inspireren met onze uitgebreide collectie!

  Onze merken:
  Cars – Dept - EDC – Expresso – Geisha – LTB - Post X Change - Tramontana – Vero Moda – Yaya

  BOYS
  Stoer, eigentijds en vooral niet te ingewikkeld. Dat is de mode zoals de jongen het tegenwoordig wil. Met merken als Vingino en Petrol zijn ze snel tevreden. Toch is het niet alleen stoer. Ook netjes, zoals voor een bruiloft is er volop keus.

  Onze merken:
  Baker Bridge - Cars - Funky XS – GSdept. – Outfitters Nation - Petrol – Quapi – Seven one Seven – Tumble ‘n Dry – Vingino – Z8

  GIRLS
  Zoals kinderen verschillend kunnen zijn, zijn ook onze meidenmerken verschillend. Lief, meisjesachtig, felle kleuren, zachte kleuren, stoer, hip. Ieder kind heeft zijn eigen smaak, en zie daar nog maar iets passends voor te vinden. Moeilijk he? Zou je denken. Ook voor de kids proberen wij altijd de juiste balans te vinden tussen al die stylen. Zo word het voor u, maar ook voor ons een stukje makkelijker!

  Onze merken:
  Baker Bridge – Cars – Chaos and order – CKS – Funky XS - Geisha - GSdept. - Le Chic – Nono – Porto Azul - Quapi - Tumble ‘n Dry – Vingino – Z8

  BABY
  Zelfs de allerkleinsten onder ons kunnen bij ons aangekleed worden. Voor de pasgeborene een collectie die vooral bestaat uit fijne en zachte materialen, vanaf maatje 50-56. Vanaf een half jaar kan het ook iets stoerder. Merken als Babyface, Noppies, Quapi en Z8 maken onze babycollectie compleet. En zijn ze uit hun maatje 86 gegroeid? Dan kunnen ze terecht in onze kindercollectie!

  Onze merken:
  Babyface – Noppies – Quapi – Z8

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Papillon Mode
  Essenerweg 2
  3774CC Kootwijkerbroek
  T: 0342-442391
  E: info@depapillonmode.nl
  W: www.depapillonmode.nl

  Openingstijden

  MaandagVan 13:00 – 17:30 uur
  DinsdagVan 08:30 – 17:30 uur
  WoensdagVan 08:30 – 17:30 uur
  DonderdagVan 08:30 – 17:30 uur
  VrijdagVan 08:30 – 21:00 uur
  ZaterdagVan 08:30 – 16:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Leidsche Poort 31
  2411 SG Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl