Marlene Jongemode

   Onze winkel
   Op deze website inspireren wij u graag en krijgt u een indruk van wat u bij Marlene Vlot mode kunt verwachten. Maar, wat wij het liefste doen is u persoonlijk ontmoeten! Naar u luisteren. U begrijpen.

   Pas dan kunnen wij u een eerlijk en persoonlijk advies geven. Mode heeft alles te maken met wie u bent. Wij vinden de relatie belangrijk en gaan voor 100% tevreden klanten. Een bezoek aan onze ruime winkel is beslist de moeite waard. Ons enthousiaste team staat voor u klaar. Wij zien uit naar u bezoek en zullen u gastvrij ontvangen.

   Onze bereikbaarheid
   Waar in Nederland kun je nog voor de deur parkeren? Gratis! In Alblasserdam bij Marlene Vlot mode! Wat een heerlijkheid en gemak! Vergeet niet om uw parkeerschijf achter de ruit te plaatsen.

   Onze gezelligheid
   Voor iedere bezoeker serveren wij een heerlijk kopje koffie of thee. Op bijzondere dagen is de koffie extra aangekleed met lekkernijen van 'buurman' banketbakkerij J. van der Wegen. Er is volop zitgelegenheid aan een van onze koffietafels. Zo wordt winkelen bij Marlene Vlot mode extra aangenaam!

   Ons Spaarsysteem
   Reeds ruim 15 jaar werken wij met een spaarsysteem. Dit spaarsysteem wordt door onze klanten enorm gewaardeerd zo blijkt steeds weer uit de respons. U ontvangt een bonus over uw aankopen. Hiervoor hoeft u niets te doen. Geen pasjes of andere rompslomp. Uw aankopen worden automatisch in ons kassasyeem bijgehouden. Twee keer per jaar, bij aanvang van het nieuwe modeseizoen, ontvangt u per post een persoonlijke Waardecheque die u de mogelijkheid geeft om uw bonus te verzilveren. Deze cheque blijft ongeveer drie maanden geldig. Zo waarderen wij u als klant van Marlene Vlot mode!

   Onze Historie
   In 1958 begon Teus Vlot met zijn echtgenote een manufacturenwinkel aan De Dam in Alblasserdam. Het Textielhuis. Hier verkochten zij o.a. huishoudtextiel, garens, wol, babykleding en werkkleding. Het Textielhuis werd Modecentrum Vlot. Modecentrum Vlot werd Vlot Damesmode.

   Vlot Damesmode vierde In 1998 haar 40-jarig jubileum. In dat jaar namen schoonzoon Gert-Jan en dochter Marlene van Dommelen-Vlot de zaak over. In 2000 kregen zij de gelegenheid om het pand van de buren te kopen. In dit pand werd een nieuwe winkel gerealiseerd; Marlene jonge mode.

   Na een ingrijpende verbouwing in 2013 gaan Vlot Damesmode en Marlene jonge mode samen verder onder de naam Marlene Vlot mode. Reeds vijfenvijftig jaar een begrip in damesmode. Altijd nét even anders. Trendy, casual, sportief of voor een bijzondere gelegenheid. Bij Marlene Vlot mode staat de klant centraal. Persoonlijke aandacht en een eerlijk vakkundig advies zijn vanzelfsprekende waarden.

   Marlene Vlot mode is een modewinkel die je gezien en ervaren moet hebben.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Marlene Jongemode
   Dam 50
   2951GB Alblasserdam
   T: 078-6990145
   E: info@vlotdamesmode.nl
   W: www.marlenevlot.nl

   Openingstijden

   MaandagWebshop
   DinsdagWebshop
   WoensdagWebshop
   DonderdagWebshop
   VrijdagWebshop
   ZaterdagWebshop
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl