De Linde Hoeden- en Beenmode

Welkom bij De Linde Hoeden en Beenmode!

Ontdek onze unieke collectie dameshoeden, herenhoeden, petten, sokken, lingerie, nachtmode en accessoires. Kom naar de Jan van Schaffelaarstraat 33-35 te Barneveld*, waar u onze collectie en atelier vindt in een karakteristiek pand.

Onze hoedenspecialisten laten zich graag inspireren door uw wensen én door het nieuwe seizoen. Bent u onze gast?

De Linde is gevestigd in het gezellige winkelcentrum van het ‘kiependaarp’. Combineer uw bezoek aan ons met evenementen als Ballonfiësta, buitenbeurs Naar Buiten, de Oud Veluwse Markt of het Pluimveemuseum. Hoeden Een hoed is zo persoonlijk als uw gezicht is.

Dat geldt voor dameshoeden én voor herenhoeden. Daarom maken we bij De Linde hoeden naar wens. In ons atelier vakkundig en creatief gegarneerd door onze hoedenspecialisten. De basis is een grote en inspirerende collectie hoeden van uiteenlopende stoffen, zoals haarvilt, wolvilt en stro. Hoeden van hoogwaardige materialen waar u lang plezier van hebt.

Bij hoedenhuis De Linde vindt u hoeden voor elke gelegenheid. Niet alleen voor feestelijke gelegenheden, zoals een trouwerij of een exclusieve paardenrace. We hebben veel hoeden voor dames die deze vooral zondags dragen. Hoeden die tegelijk modieus en ingetogen zijn. Kom gewoon eens langs en verken onze grote collectie dameshoeden en herenhoeden.

We schenken graag een kopje verse koffie of thee voor u in!

Van sokken tot lingerie en van nachtmode tot specials

In de winkel naast het hoedenhuis presenteert De Linde een complete collectie beenmode. Van damessokken tot panty’s, van herensokken tot nachtmode en van kindersokken tot maillots. Hier loopt u gemakkelijk even binnen voor een paar sokken óf voor persoonlijk advies.

Bij De Linde trekken we daar graag tijd voor uit. De een heeft een speciale maat, de ander is allergisch voor bepaalde stoffen, een derde kampt met fysieke klachten. Kortom, als u hoge eisen stelt, geven wij u graag advies. We hoeven het niet bij woorden te laten: in onze collectie hebben we ook minder gangbare beenmode en lingerie, waardoor we bijna altijd een oplossing kunnen bieden.


Neem een kijkje op onze website: www.hoedenhuisdelinde.nl/beenmode


Het is bij ons ook mogelijk om uw panty's te bestellen, deze kunnen dan naar u worden toegestuurd. 


Dat is mogelijk via de mail: info@hoedenhuisdelinde.nl of telefonisch: 0342-491184.

Deel op Social Media

Contactgegevens

De Linde Hoeden- en Beenmode
J. v. Schaffelaarstraat 33
3771BS Barneveld
T: 0342-491184
E: info@hoedenhuisdelinde.nl
W: www.hoedenhuisdelinde.nl

Openingstijden

MaandagMaandagmorgen gesloten.
DinsdagVan 09.30 - 17.30 uur
WoensdagVan 09.30 - 17.30 uur
DonderdagVan 09.30 - 17.30 uur
VrijdagVan 09.30 - 17.30 uur en koopavond
ZaterdagVan 09.30 - 17.30 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl