Stekels & Staartjes

   Op zoek naar de leukste, liefste en stoerste kinderkleding voor een jongen, meisje of allebei? Dan ben je voor baby- en kinderkleding aan het juiste adres bij Stekels & Staartjes!

   Bestel jouw stijl kinderkleding eenvoudig & snel, wij bezorgen je pakketje gratis en snel (in Nederland) bij je thuis! Als het product op de site staat, is het voorradig in de winkel. Voor 17u besteld, dan dezelfde dag nog verstuurd! Dus morgen in huis.

   Wist je trouwens dat wij bij iedere bestelling doneren aan de goede doelen, Doe Een Wens Stichting Nederland en aan De Verre Naasten? Lees hierover alles op onze site!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Stekels & Staartjes
   2de ebbingestraat 32A
   Kampen
   T: 0648134578
   E: info@stekelsenstaartjes.nl
   W: www.stekelsenstaartjes.nl

   Openingstijden

   Maandagop afspraak
   Vrijdag14.00-18.00
   Zaterdagop afspraak
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl