Village Collection

Bekijk onze winkel in Opheusden

In onze stijlvol ingerichte winkel doen we er alles aan om je volledig op je gemak te stellen. De ongedwongen sfeer en onze persoonlijke assistenten zorgen ervoor dat winkelen bij Village Collection een gezellige bezigheid is. We beschikken over voldoende pasgelegenheid en grote spiegels, zodat je altijd een goede keuze kan maken. Neem ook gerust je partner, familie of kinderen mee. De koffie staat in elk geval alvast voor je klaar.

250m2 sensationele damesmode in Opheusden
Kom gezellig shoppen in onze sfeervolle winkel vol met damesmode. We beschikken over een prachtige collectie damesmode met topmerken als Cavallaro, Rinascimento, Juffrouw Jansen en veel meer. Voor elk budget bieden we een passende collectie!

Personal shopping
Hulp nodig bij het samenstellen van je perfecte outfit? Bij Village Collection profiteer je van persoonlijke assistenten, die je geheel vrijblijvend adviseren.

Op maat maken
We (ver)maken je kleding op maat en onze specialisten begeleiden je met persoonlijk advies. Dat maakt winkelen bij Village Collection zo bijzonder.

Private Shopping
Heb je geen tijd om tijdens onze openingstijden langs te komen? Maak dan een afspraak en kom shoppen wanneer het jou uitkomt.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Village Collection Opheusden
Dalwagenseweg 5b
4043MZ Opheusden
T: 0488 44 15 55
E: info@villagecollection.nl
W: www.villagecollection.nl

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:30 uur
Woensdag09:00 - 17:30 uur
Donderdag09:00 - 17:30 uur
Vrijdag09:00 - 21:00 uur
Zaterdag09:00 - 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl