Simons kleding

Over Simons Kleding

Bij Simons Kleding vindt u een groot assortiment nette kleding, bestaande uit dameskleding en kinderkleding. Bezoek één van onze winkels in Nieuw-Lekkerland, Werkendam of Dirksland. Kijk voor de adressen van onze winkels op de website of bestel direct online in onze webshop.

Dameskleding
In ons assortiment dameskleding en stijlvolle dameskleding vindt u onder andere rokken, jurken, blouses, blazers, vesten, gilets, tunieks en accessoires. Wanneer u op zoek bent naar een rimpelrok, overslagjurk of tricot jurk, dan bent u bij Simons Kleding aan het goede adres. Wij verkopen onder andere het merk Donna Due stijlvolle kleding.

Kinderkleding
Ook voor het online kopen van kinderkleding kunt u bij Simons Kleding terecht. Zo verkopen wij meisjeskleding, zoals rokken, blazers, vesten en polo’s. Daarnaast verkopen wij ook jongenskleding online, zoals blazers kids, jongensblazers jongensoverhemden, jongensbroeken, overhemden voor kinderen, overhemden en blazers voor jongens.

Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Simons kleding
Kleyburgplein 29
2957AT Nieuw-Lekkerland
T: 0184-687555
E: nieuw-lekkerland@simonskleding.nl
W: www.simonskleding.nl

Openingstijden

MaandagVan 08.30 - 18.00 uur
DinsdagVan 08.30 - 18.00 uur
WoensdagVan 08.30 - 18.00 uur
DonderdagVan 08.30 - 18.00 uur
VrijdagVan 08.30 - 21.00 uur
ZaterdagVan 08.30 - 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl