Pyanta Kinderkleding

Pyanta is een hip, innovatief Nederlands kinderkleding merk met als streven: een mooie wereld voor jouw kind. In het verleden, tijdens het productieproces, hebben we goed voor de kostbare aarde en onze medemens gezorgd. In het nu geniet je kind van optimaal draagcomfort en de vrolijke kleding. In de nabije toekomst groeit de kleding met je kind mee. Met de kinderkleding van Pyanta wordt de wereld mooier omdat we nu onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Eerlijk draagt het langst

Passie voor het kleermakersvak
Gerline van den Broek – van Gent heeft al van jongs af aan een passie voor het kleermakersvak. Nadat ze haar studie aan de kunstacademie in Arnhem had afgerond en haar eerste baan tegenviel, begon ze zich af te vragen wat ze echt wilde. Goed zijn voor wat waardevol is: Onze medemens en deze prachtige aarde. Met de geboorte van haar dochter, januari 2015, werd ook haar droom geboren. Een unieke duurzame kledinglijn. Met als speerpunten: een kledingstuk dat mee groeit, op een eerlijke en milieuvriendelijke manier dicht bij huis geproduceerd. Na het ontwikkelen van het meegroei concept, een zoektocht naar biologische Europese materialen en heel wat uurtjes in het naaiatelier samen met coupeuse Minie Sanders lanceerde ze haar eerste collectie.

Hiermee geeft ze antwoord op de groeiende vraag van jonge ouders: Hoe maak ik het aankleden van mijn kind een feestje? Het antwoord: met de eerlijke kleding van Pyanta!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Pyanta Kinderkleding
Jan Th. Tooroplaan 98
6717KN Ede
T: 06-53291364
E: info@pyanta.nl
W: www.pyantakinderkleding.nl

Openingstijden

Maandag09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag09.00 tot 17.00 uur
Woensdag09.00 tot 17.00 uur
Donderdag09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag09.00 tot 17.00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl