Wouter van Middendorp foto & video

Trouwen doe je als het goed is éénmaal in je leven en je trouwdag is daarom heel iets bijzonders. daarom kies je een ervaren fotograaf met een dosis vakkennis.

Je trouwdag is een dag waar je altijd fijn op terug wil kijken. Genieten van de prachtige foto’s van jullie huwelijksdag. De kus de traan en de lacht.

Genieten dat je samen zo mooi en natuurlijk op de foto staat. Later zal je tegen je vrienden en familie zeggen: “ Foto’s maken was niet ons ding maar dankzij Wouter van Middendorp als bruidsfotograaf is dat helemaal goed gekomen. Hij stelde ons gerust, hielp bij de poses en er ontglipte niets aan zijn aandacht. In een ontspannen sfeer maakte hij de foto’s. Als het even moest was hij op de voorgrond maar voor de rest tussen de mensen.

De familiefoto’s hadden bijna allemaal een andere setting en hij ging leuk en goed met de kleine kinderen om. Toen na een week of tien het album klaar was hadden we tranen van geluk.

Een prachtig en uniek trouwalbum opgemaakt naar onze wens. Wouter van Middendorp uit Uddel kunnen we zeker aan iedereen als bruidsfotograaf aanraden!”

Spreek je dit aan, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of kijk alvast op onze website.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Wouter van Middendorp foto & video
Binnenveldweg 33
3888KJ Uddel
T: 0577 - 402 358
E: info@woutervanmiddendorp.nl
W: www.woutervanmiddendorp.nl

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl