Oostkapelle vakantie!

Welkom thuis op vakantie


Oostkapelle is een levendig Zeeuws dorp met scholen, winkels, kerken en cultuur op het voormalige eiland Walcheren. Vanouds is het omringd door landerijen en adellijke buitenhuizen met bos en natuurgebied en zeen en strand. Het waterwingebied Oranjezon en natuurgebied staatsbos De Manteling met Kasteel Westhove en het Museum Terra Maris; leuk om kennis mee te maken en bijna altijd zie je groter wild als herten en reeën !
De steden Middelburg en Vlissingen zijn dichtbij. De oude badplaats Domburg is op 15 minuten fietsafstand door het duin/bos en biedt vertier en gezelligheid. Ook België met fraaie steden als Gent, Brugge en Antwerpen is via de tunnel prima bereikbaar voor een leuk dagje uit !

Ons vakantiehuisje ligt aan de Hoge Weide 63 vlakbij de kust; je hoort de zee!

Als ons gezin het huisje niet zelf gebruikt kunt u het huren voor een fijne vakantie. We hopen dat onze gasten rekening houden met het gegeven dat het een “eigen” familie-vakantiehuisje is. De gewone huiselijke dingen zijn aanwezig en bijna alles is beschikbaar en te gebruiken. Naar het strand ? Lopend sta je 13 minuten later met je blote voeten in het zoute water !

Huis & Tuin
Hoge Weide 63 is een gewoon vakantiehuisje dat door ons en ons gezin met kinderen en kleinkinderen gebruikt wordt. Als we het niet zelf gebruiken verhuren we het aan liefhebbers van rust, zee, strand en bos. Het is ingericht en bestemd voor gebruik door één gezin met kinderen, zelfs is er plaats voor grootouders. Van onze gasten verwachten dat ze het huisje bewonen en gebruiken zoals wij dat ook proberen te doen; netjes met de spullen omgaan en bewonen dus!
De vertrekken zijn eenvoudig maar eigentijds ingericht met vrolijke kleuren. Alle vloeren zijn drempelvrij en betegeld; dus makkelijk schoon te houden. In de zomer is het heerlijk koel in huis en in de winter lekker (cv)warm.
De compacte “ badkamer” heeft een extra diepe douchebak, ideaal voor kleine kinderen, een toilet, een wastafel en een wasmachine. Lees meer…

De omgeving
Er is altijd wel wat te doen op Walcheren. In het huisje zijn boeken en een documentatiemap aanwezig met allerlei toeristische informatie over de omgeving en de geschiedenis. Er zijn twee redelijke fietsen, die je wel in fietsende staat moet houden. Maar vlakbij het huisje zijn ook fietsen en/of een bolderkar te huur.
Bij goed weer, dus meestal, pak je de fiets en is het heel leuk om de kust tot aan Vlissingen te volgen door bos – duinen – dijken en strand! In ruim 20 minuten fiets je naar Middelburg, waar je gezellig kunt wandelen, winkelen of de markten bezoeken. Lees meer…

Voor wie?
Het huis is geschikt voor ieder gezin, met een maximum van 6 personen en een baby. Door de inrichting met twee slaapkamers en twee bredere bedden is het huis ook geschikt voor een gezin(netje) met oma en opa! We verwachten een ‘normaal gebruik’ en stellen nette bewoning op prijs. Daar hoort dan ook bij dat je de ‘rommel’ opruimt en het huis schoon achterlaat bij het vertrek.

Misschien jammer voor u, maar helaas zijn huisdieren en roken in het huisje en de schuur niet toegestaan

Tarieven en Reserveringen
Voor tarieven en reserveringen verwijzen wij u naar de website.

Meer informatie?
Be kijk hier onze website eens of neem telefonisch contact met ons op. Onze gegevens vindt u hiernaast. Wij helpen u graag!

Roeli en Gert Willems

Deel op Social Media

Contactgegevens

Oostkapelle vakantie!
Hoge Weide 63
4356EZ Oostkapelle
T: 038-3322111 / 06 - 436 98 272
E: roeliwillems@solcon.nl
W: www.oostkapellevakantie.nl

Openingstijden

Maandagvan 09:00 - 21:00 uur
Dinsdagvan 09:00 - 21:00 uur
Woensdagvan 09:00 - 21:00 uur
Donderdagvan 09:00 - 21:00 uur
Vrijdagvan 09:00 - 21:00 uur
Zaterdagvan 09:00 - 17:00 uur
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl