BUNGALOWPARK JONKERSTEE

   OVER ONS PARK
   Bungalowpark Jonkerstee is een rustig familiepark in Ouddorp aan Zee.
 Het park heeft een unieke ligging aan het natuurgebied de ‘Middelduinen’.

   Het relatief kleine Bungalowpark Jonkerstee ademt een rustige sfeer uit. De kleine bospaadjes hebben zelfs iets “sprookjesachtigs”. De her en der gelegen schurvelingen (begroeide zandwallen), het vele groen, geven een landelijk karakter aan ons park en de nodige privacy.

   OPBOUW BUNGALOWPARK JONKERSTEE
   Jonkerstee bestaat uit 2 gedeelten, het oudere deel en het nieuwere deel, in dit nieuwere deel zijn onze bungalows gelegen. Alle bungalows zijn omgeven door veel groen en beschikken over een eigen parkeerplaats. Op het park zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd.

   DE LIGGING
   Het strand, dat op loopafstand ligt, kunt u bereiken via een speciaal aangelegd fiets-/voetpad. De afstand naar het centrum is evenals het strand op loopafstand. Met de auto staat men binnen 1 á 2 minuten op de parkeerplaatsen van het strand of het centrum. Mede door de ligging en het bosrijke karakter van het park direct gelegen aan de Middelduinen, maakt Jonkerstee een unieke locatie voor uw vakantie.

   Via een speciaal fietspad kunt u een bezoek brengen aan het strand. De dichtstbijzijnde winkels en het strand liggen op loopafstand van het park.
 In het centrum van Ouddorp kunt u een bezoek brengen aan winkeltjes en restaurants.

   DE OMGEVING VAN BUNGALOWPARK JONKERSTEE

   Ouddorp is gelegen op het eiland Goeree- Overflakkee in Zuid Holland. Ouddorp met zijn kilometers lange schone zandstranden, grotendeels bewaakt door de reddingsbrigade, geven u voldoende gelegenheid tot zwemmen, zonnebaden, (kite)surfen en wandelen.

   Ouddorp staat ook bekend om de prachtige omgeving. De kleurrijke bloemenvelden, grillige duingebieden, het schitterende Grevelingenmeer (grootste zout-watermeer van Europa) zijn allemaal per fiets over uitgebreide fietspaden te bereiken.

   Benieuwd geworden?
   Voor meer informatie verwijzen wij naar de website, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u hiernaast.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   BUNGALOWPARK JONKERSTEE
   Prins Hendrikweg 32
   3253BV Ouddorp
   T: 0031 187681319 / 0031 613497774
   E: info@jonkerstee.nl
   W: www.bungalowparkjonkerstee.nl

   Openingstijden

   Maandagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Dinsdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Woensdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Donderdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Vrijdagvan 09:00 tot 21:00 uur
   Zaterdagvan 09:00 tot 17:00 uur
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl